mandag 26. oktober 2015

Kuldeeksem krem

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Et stort utvalg av ansiktspleie, hårpleie, parfyme, dufter og mye mer til kvinner og menn. Gode tilbud hos oss. Dersom du bruker en fet krem som inneholder vann, bør den påsmøres huden ca.


Kuldekrem gir ingen beskyttelse mot selve kulden eller mot frostskader. Jeg hadde det først på ene fingeren, senere kom det på andre fingeren også. Smurte meg mye med håndkrem også gikk det. Da får kremen god tid til å trekke inn, og vannet i kremen tid til å fordampe.


Bruk en parfymefri krem med høyt fettinnhol ikke lotion. Ved overflatiske blemmer kan kløen dempes noe av kløedempende krem 3. Dype hevelser kan drives noe tilbake med injeksjon av adrenalin 3. De som får betydelige hevelser, risikerer at dette utvikler seg mot kuldesjokk 3. Ved lettere eksem kan du forsøke en krem eller salve som inneholder hydrokortison. Denne smøres på i tynt lag 2-ganger daglig i inntil en uke.


Hvis tilstanden ikke bedres bør lege kontaktes. Bruk utover uke skal avtales med lege. Antihistaminer kan hjelpe noen, men er uten virkning hos andre. Ved reaksjon i svelget etter kald drikke kan inhalasjon av en astmaåpner ( beta-adrenerg aerosol) hjelpe. Kortisonkremer og -salver brukes mye ved atopisk eksem, og er gjerne førstevalg.


De virker ved å dempe betennelsen i huden, og brukes i perioder med utbrudd hvor huden er betent. Ved ytterligere bedring kan man gå over til en mildere krem , for deretter å trappe ned behandlingen til hver 2. Er huden blitt hel, skal man fortsette å smøre 1-ganger per uke i minst 2-uker for å sikre et best mulig resultat. Gjør dette i de verste dagene (Men med denne metoden så går de over veldig fort 1-3) Så minsker du, etter det bruker du det to ganger i uka mens du ellers bruker din foretrukne fuktighets krem. Har ikke hatt skikkelige utbrudd på over et år, jeg.


Og det er så herlig. Jeg går i t-shirts, noe jeg ikke har gjort siden jeg var år. Vi bryr oss om ditt personvern. Lommelegen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Finnes det effektiv kuldekrem? Jeg kan få kuldeeksem på hendene på vinteren og nå leter jeg etter en bra krem som kan beskytte huden mot kulde. Men det er jo stort sett vann i alle kremer jeg har sjekket. Må være lett å ha med pa.


Var til Legen i januar me noe utslett på oversiden av hendene. Det kan beskrives som små områder som er hvite (Kansje litt røde rundt). Ikke smør med A- krem , det gjør huden på hendene tynnere, og så sprekker de enda. Ved håndeksem er det en fordel å smøre hendene flere ganger daglig med fuktighetskremer og salver.


Mot kuldeeksem bruker jeg stort sett håndkrem som forebggende. Har den i veska, i bilen, lomma - det som passer meg best. Om kvelden eller hvis jeg merker at eksemen begynner å bryte ut bruker jeg en Calendula krem som heler og beroliger. En kuldekrem brukes for å beskytte huden mot forurensning, urenheter og den uttørrende effekten fra vin kulde og varme.


Var innom apoteket i dag for å høre om de hadde noen forslag. Hun sa det kunne være kuldeeksem og jeg fikk en prøve på en krem jeg kunne prøve. Siden det ikke har blitt hverken bedre eller verre uansett hva jeg har gjort, så skal jeg gi det et forsøk. Håndeksem er en hudsykdom som hvert år rammer ca av befolkningen.


Typiske symptomer ved håndeksem er kløe og millimeterstore vannblemmer, med tillegg av tørr, rød og hoven hud. Kan lettere utføres dersom såret i forkant er bedøvet med for eksempel Emla: Dekk såret med krem , legg over en okklusjonsbandasje og vent minimum en time før gjennomføring av opprenskingen. Fibrinbelegg skrapes bort med skarp skje.


Nekrose klippes forsiktig bort. Såret skylles med vann fra hånddusj, eventuelt med NaCl. En enkel måte å lindre elveblest på, er å kjøle ned huden ved å ta en kald dusj eller smøre seg inn med en avkjølende krem. Om man har problem med kløe kan man prøve reseptfrie tabletter med antihistaminer. Man skal ikke gi antihistamintabletter til barn under seks år uten først å ha rådført seg med en lege.


Utslett i ansiktet kan forårsakes av svært mange hudsykdommer. Hos barn er blant annet femte barnesykdom og brennkopper vanlige årsaker. Her kan du se bilder av og lese mer om vanlige årsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg