torsdag 8. oktober 2015

Enkel middag kiwi

Her gir vi deg middagstips og hele ukemenyen. Oppskriften finner du på MatPrat. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Travle hverdager er det mange av.

Lyst på noe digg til middag? Prøv en av disse asiatiske rettene. Alle fortjener en smaksrik middag! Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI. Middager du lager på under minutter. BILLIG MIDDAG FOR ÉN. Derfor har de, gjennom ulike kampanjer de siste årene, gjort det enklere for deg å velge sunt.


Nå skal det bli enda enklere ! KIWI vil i samarbeid med klinisk ernæringsfysiolog, Tine Sundfør, gi deg gode råd og spennende oppskrifter, helt i tråd med myndighetenes anbefalinger for et sunt kosthold. Fiks ferdig middag på 3. Nå har vi i KIWI vridd hodene våre for å finne løsninger som gjør det enklere for deg å gi plass til grønnsakene,. Så enkelt kan det gjøres til middag. For å gjøre det enklere å spise mer grønnsaker har vi utviklet en fyldig tomatsaus med masse grønnsaker i. Da blir pastamåltidet straks sunt og godt for hele familien, også gir jo grønnsakene mye smak.


Finn populære cruise og seilturer i Australia! Rask og enkel kjøpsprosess. Begge middagene tar under minutter å lage og består av kun varer. Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig, rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni. Gratenger og middagsformer finnes i mange ulike former og smaker.


Dessuten er de smakfulle og enkle å lage.

Perfekt hverdagsmat! Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig! Det er pizza med fullkornstortilla som bunn, og toppingen er det som ligger i kjøleskapet den dagen.


Så lenge jeg har tortilla, ost og enten salsa eller creme fraice, så har jeg en enkel og god middag klar på minutter, sier Anne Cathrine. Pizza er nemlig matbloggerens absolutte favorittrett, og hun kaller seg en vaskeekte pizzajunkie. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg