mandag 19. oktober 2015

Sideklosser vindu

Ekstra innbruddsikring uten tillegg. Billig frakt - Levering til hele Norge. Du kan trygt handle billig hos oss. Sideklosser setter et ekstra fint preg på vinduet.


Vinkelen på sideklossene er 22. Finnes i flere størrelser og modeller.

Dekorklosser gir ikke bare rommet det lille ekstra, men det gjør også listejobben mye enklere. Bredt utvalg dekorklosser til både inne og ute. Mål: høyde - 15cm bredde - 12cm dybde - 8cm har også vindusknekter (oppe) for. De har mange forskjellige navn.


Pynteklosser, dekorklosser eller vindusknekter. Vi sager klossen en for en. Materialet som vi bruker er ubehandlet gran. Klossene kan, om ønskelig, produseres etter kundens ønsker.


Med forbehold om vi klarer å skjære dem på saga, og det er ingen.

Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister til utendørs bruk. Dører og vinduer - Obs BYGG. En solid trekasse, laget for norsk vintervær.


Vi har et stort utvalg i utvendige klosser. Laget av 15mm limtre i lokk, sider, bak og panel i fronten. Solide hengsler og med sideklosser for å holde lokket.


Til modellene med lås medfølger to nøkler. Monter sideklosser. Postkassen din trenger ikke være grønn og kjedelig. Sjekk at sideramme skyvefelt er parallelt med sidekarm, en enkel kontroll er at beslag i sideramme treffer likt på sluttstykke i sidekarm oppe og nede. Juster føringer (oppe og nede) som beskrevet, slik at de ligger riktig i sporet oppe A og nede B. Alle utvendige pynteklosser fås i ubehandlet, impregnert eller malt utførelse.


Klikk deg inn på hjemmesiden vår og se gjennom utvalget av toppklosser, bunnklosser, hjørneklosser, sideklosser underklosser, stolpehatter og mye mye mer. Vi gleder oss til å høre fra deg. Køb billige domæner og webhotel hos Surftown. Gratis hjemmeside program til at bygge hjemmeside og webshop. Email på dit eget domæne.


Virker med Wordpress.

KUNDENS BEHOV OG SPESIALOPPDRAG. Høy kvalitet og god service. Handlekurven er tom. Sjølingstad Snekkerverksted mål er å oppfylle kunders behov for høy kvalitet og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg