torsdag 15. oktober 2015

Sisal teppe under spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt. Fine tepper til gode priser. Dette er viktig å ha i bakhodet når du velger teppe , husk at et teppe i ull absorberer mer fuktighet som igjen vil si at det er mer ømfintlig for flekker.


Det kan derfor være lurere å velge et teppe i bomull eller sisal under spisebordet slik at du lettere får vekk eventuelle flekker og matsøl. Derfor er teppene vi anbefaler til spisestue og spiseplass lette å rengjøre og holde ved like. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om vedlikehold og rengjøring av tepper.


Vi er også alltid glade for å bidra til at du finner det perfekte teppet for nettopp din spisestue! Teppe til spisebordet.

Her ser du tre eksempler med ulike store tepper til et spisebord med seks stoler. Et større teppe ved spisebordet gjør det enklere å dra ut stolen og sette seg. Da kan stolen stå på teppet selv under den tiden man sitter ved bordet. Ville aldri hatt teppe under kjøkken eller spisebord.


Ikke er det pent heller legg teppet ved siden av så ser du det. Slettvolls kolleksjon tepper er satt sammen for å spille på lag med møblene våre og vårt rike tekstilutvalg – sammen skaper fargene, strukturene og materialene en helhetlig innredning. Enten godt innpå eller utenfor. Er det ikke plass til hele stolen på teppet , kan du nøye deg med bare forbena. Høye tepper krever mer.


Om teppet bygger i høyden, vil stolen stå skjevt om bare forparten står på teppet. Velg da enten et større teppe der hele stolen får plass, eller et mindre teppe som bordet kan stå på, og la stolen. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Se etter gulvteppe stue på ikea. Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen?


Et godt tips er å kjøpe antisklimatte til å ha under teppene dine. Med sklibeskyttelse unngår du ulykker på glatte gulv i hjemmet. Gulvet føles kaldt og hardt, og når vi sitter ved bordet fryser jeg så ofte på beina.


I tillegg liker jeg det estetiske ved å ha et teppe der, det lager en fin sone rundt bordet og gjør at.

Da tenke jeg å bruke det jeg har under stuebordet nå. Hos oss har vi et stort utvalg av spisebord til meget god pris. Jeg har kjøpt mitt hos fagmøbler.


Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Kjøp tepper med valgfrie mål. Bruk et teppe til å ramme inn spisestueområdet! I tillegg til tepper med lang lugg passer de fleste teppetyper under et spisebord. Hent inspirasjon ved å bla gjennom bildene av spisestuetepper, og gjør teppevalget enklere.


Bloggen håper jeg kan være til inspirasjon både innenfor interiør, mote, trender, skjønnhet og gode tips. Service faktum, kjøkken er kritisk del av et Hus. Sisal og naturutseende (39). Bestill teppene dine på nett hos oss. Gratis frakt (kr i frakt på ordre under 5kr).


Under teppet er fargen uendret. Hvor skal teppet ligge? Velg et teppe som har de egenskapene som kreves til den bruk og slitasje teppet vil bli utsatt for. Fladvævede tæpper er som navnet siger flade i luven.


De er derfor meget velegnede til at lægge under spiseborde. På et fladvævet tæppe er det let at rykke stolene frem og tilbage, som man jo gør ved et spisebord. Vi anbefaler at man beregner 60cm.


Hos Bohus får du et stort utvalg av spisebord til hjemmet ditt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg