mandag 12. oktober 2015

Solkrem test 2018

Få en herlig brunfarge. Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo. Velg den som passer deg.


Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme.


Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Gode råd for bruk av solkrePåfør solkrem ca. Lys hud krever høyere faktor.


Ta pauser fra solen, særlig når UV-strålingen er sterkest (mellom kl. og 15). Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist.


Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse. Dette gjør at man enkelt kan smøre på flere lag med solkrem når man er på stranden eller rett før man kler på seg. EVY Sunscreen Mousse SPF er prisgunstig, effektiv og behagelig i bruk og er derfor best i test. Nå som våren er her, bør man alltid bruke en solkrem eller en dagkrem med solfaktor. Se vår solkrem til barn litt lengre ned.


Solkrem test 2018

Det er mange solkremer som ikke er fullt så bra. Du kunne godt uten solkrem og fått den samme beskyttelsen. Det er også viktig at du ikke bruker gammel solkrem. Så dette er noe du må investere i hvert eneste år. Derfor har vi enkelt funnet frem til det beste som vanlig.


Vi er så hoppende glade for at solen endelig har begynt å titte frem, og har testet ulike solkremer de siste årene. Den perfekte solkrem er som en mirakelkrem mot aldring, og like viktig som å finne de mest ettertraktede solbrillene. Bamses egen solkrem er like sterk som Bamse selv og skal ifølge produsenten være testet mot hudirritasjon og være uten fargestoffer, parfyme og parabener. Vi opplever Bamse solkrem som lett å smøre inn, og den føles som en god solkrem med effektiv solbeskyttelse. Kremen blir ganske klissete ved innsmøring, men på et akseptabelt nivå.


Les testresultatene her. Disse solkremene er enten allergifremkallende, miljøbelastende, hormonforstyrrende, eller en kombinasjon. Solkrem for voksne? I ansiktet bør du faktisk alltid ha solfaktor. Beskytt huden din mot skadelig stråling, som kan gi pigmentflekker og solskader med en god solkrem med faktor.


Mitt inntrykk er at småbarnsforeldre er bevisste når de kjøper solkrem til barna sine. Det ser vi på tidligere års tester – at salget går ned for de solkremene som kommer dårligst ut i test. Og det er veldig viktig at vi fortsetter med. Vi må beskytte barna mot sola og solkremen må på. Men en ting er sikkert!


TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Vår test viser at det er fullt mulig å lage solkrem med god solbeskyttelse uten å bruke betenkelige. Heldigvis fins det mange gode alternativer.


Artikkelen er sist oppdatert 25. Framtiden i våre hender har sjekket innholet i 125.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg