tirsdag 20. oktober 2015

Krepsen horoskop 2018

Instinktene dine jobber sammen mot et felles mål – fremgang innen karriere og økonomisk status, og du vil oppdage at du har mer energi generelt i alt du foretar deg. Kjærlighet, økonomi, karriere og selvutvikling - dette vil året bringe. Dagens horoskop , ukeshoroskop og kinesisk horoskop. Krepsen horoskop – CANCER. Jomfruen horoskop – VIRGO.


Informasjon om forsikring og arv kan også komme til deg. Du gjør en jobb nå for andres midler så vel som din egen økonomi. Du er en svært varm og kreativ person, som elsker familien og dine nærmeste venner. Men sent i januar kan det se ut som om du får en reduksjon i inntekten din, og du må kanskje finne andre måter å kompensere for dette på.


Både januar, juni og september byr på trøbbel på jobbfronten. Her får du månedens horoskop , årshoroskop og dagens horoskop. Se hvordan dagen, måneden eller året blir for deg og dine venner. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen.


Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Klikk på ditt stjernetegn for å se dagens horoskop ! Kosmiske energier kan skape en del stress for deg, så prioritering blir viktig. Måneformørkelsen 10.


Generelt: Du er fortsatt inne i en transformasjonsperiode. En flott tid for å kvitte seg med overflødige og unødvendige gjenstander. Det gjelder også hemmende tankemønstre som bremser forandringer.


Helse og energi er ok, men få nok ro og hvile. Perioden har fokus på mellommenneskelige relasjoner. Henning Hai Lee Yang stiller dine horoskop ! Velg ditt stjernetegn og les ditt horsokop. Vi har både vestlige dagshoroskop, vestlige ukeshoroskop og kinesiske ukeshoroskop gratis hver dag. Husk å snakke med våre klarsynte om ditt horoskop , eller spør en klarsynt på e-post.


Kjærlighet: Etter nyttår kan kjærlighetslivet ditt virke lett og harmonisk, og en gammel romanse blusser opp igjen i sommer. Kjærligheten mellom dere blir etter hvert mer seriøs, og dere vil kanskje gå inn i et fast forhold på høsten. Nå får du gratis Års horoskop for år ved kjøp av Personlig horoskop. Horoskopet er gratis og skrevet av astrolog hver uke.


Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop. Alle våre horoskop er til beste pris i klassen, og av beste kvalitet.


Vi er så sikre på at du blir fornøyd med ditt horoskop , at du får 1 fornøyd-garanti. Spåmannen på nett forutser framtiden din gratis! Synske evner på internett. Den mannlige krepsen ønsker også å vente med å starte en familie til han har ”råd” til det.


Krepsen horoskop 2018

I et forhold har den mannlige krepsen lett for å sjalu, da han ofte føler seg usikker og er redd for konkurranse. Han er også høflig, kreativ, og ofte stille og beskjeden. Løven er prangende og generøs, med en utrolig charme og utstråling.


Den er loyal og selvsikker og setter kjærligheden og par forhold over alt annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg