fredag 23. oktober 2015

Forlovelsesring herre

Forlovelsesring herre

Vi hjelper deg kjøpe den perfekte ringen. Høy kvalitet, fagekspertise og eksklusive ringer - Gratis frakt og retur. Stort og unikt utvalg av smykker.


Forlovelsesring herre

Alliansering giftering, halssmykker, klokker, ørepynt, armbånd. De vanligste forlovelsesringene har diamanter og mange velger oftest enstens diamantring. Enstensring og alliansering er eksempler på populære forlovelsesringer. Her finner du forlovelsesring til mann i gult gull, sølv og forgylt sølv. Finn ringen som passer til nettopp han.


FORLOVELSESRING PRIS. For deg er kjøp av forlovelsesring uansett en betydelig investering, og det er viktig at du gjør et godt valg. Skal du fri til din kjære? Design og kvalitet er dermed viktige kriterier ved valg av forlovelsesring. Valg av forlovelsesring.


Det finnes mange forskjellige forlovelsesringer å velge mellom, og du lurer kanskje på hvilken type du skal velge. Lett avrundet fasong, bredde mm. Trykk Les mer for mer detaljer om ringen. Usikker på ringstørrelse? Vi sender gratis ringmål!


Du har anledningen - vi har gaven! Vi leverer innen - virkedager. Fri frakt ved hent i butikk! Vi har et stort utvalg av herre gifteringer i kombinasjon med forlovelsesringer ( forlovelsesring og herre giftering) i gull fra Orest og andre leverandører fra Europa.


Forlovelsesring herre

Vi har avdeling for gifteringer i vår butikk på Nordre gate Trondheim. I vår avdelingvi har dyktige giftering konsulenter. Herre ring har bredde mm. Men du kan velge annet bredde på herre ringen. Dame ring har diamanter 08ct w-si , bredde mm ( den del av ringen hvor er diamanter) og mm på den andre siden.


Alle diamanter er konfliktfrie og følger Kimberley-prosessen. Husk at du alltid har dagers bytte- og angrerett på varer som er kjøpt i vår nettbutikk med unntak av varer som er merket som spesialbestilling. På alle andre diamantringer skal vi alltid være blant de billigste i Norge. Alle forlovelsesringer kan kombineres med med våre gifteringer til herre. Nei du skal ikke kjøpe en til han.


Forlovelsesring herre

I de tilfellene begge har forlovelsesring har de kjøpt dem sammen. Forlovelsesring herre Vestfold og Telemark, inklusive. Som flere sier er tradisjonen å kjøpe gifterinege for så å forlove seg med dem. De vanligste enstensringene har enten fire eller seks klør, og diamanten sitter gjerne høyt slik at ringen lettere kan kombineres sammen med en giftering.


De fleste av enstensringene våre leveres i 14K (585) hvitt, gult eller rosé gull. Det er i dag vanligst å fri med en forlovelsesring i hvitt gull. Solide klør som holder diamanten litt opp fra selve ringen gir en ekstra fin virkning. Dette er en kraftig og elegant forlovelsesring i hvittgull.


Bjørklund har et stort stort utvalg gifteringer i hvitt gull og gult gull. Besøk oss på nett og i butikk for å se om det er noen som passer dine ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg