mandag 19. oktober 2015

Lønn regnskapsmedarbeider 2018

LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. Denne årslønnen er snittet på tvers av alle regnskapsmedarbeidere. Lønnen for den enkelte regnskapsmedarbeider vil imidlertid avhenge av erfaring, utdanning og en rekke andre faktorer. Noen regnskapsførere som vil fortelle hva de har i lønn , hvilken utdannelse de har og hvilken erfaring de har?


Lønn : Dette er de dårligst betalte yrkene Disse yrkene gir lavest lønn. Kvinner tjener i snitt prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 1kroner, har kvinner i snitt fått kroner og øre.

Lønnen er oppgitt i månedslønn for begge kjønn. Statistikken omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonuser, men ikke overtidsgodtgjørelse. Lønnstabell gjeldende fra 1. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn.


Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Fy flate for noen lønninger!


Trist at det ikke skal lønne seg å ta en skikkelig utdannelse.

Surt for oss med mangeårig utdannelse i høyskole- og universitetssystemene, som ikke får mer enn knapt nok til salt i grøten. Lønn regnskapsmedarbeider - Anonymforum - Skravle. I tillegg har jeg jobbet deltid som regnskapsmedarbeider i et år nå, og har lært en god del. Har jobbet med kontering og bokføring av faktura, inn- og utbetalinger, kasseoppgjør, bankavstemming, leverandør- og kundereskontro, og diverse. Synes det er vanskelig når jeg blir spurt på jobbintervju hva jeg forventer i lønn.


Se lønnsnivået for din stilling i finansbransjen. Tallene er hentet fra Statistisk sentralbyrå, og du kan sortere etter lønn ved å trykke på månedslønn-kolonnetittelen. Sjekk lønnen din: Dette bør du tjene.


Regnskapsmedarbeider med praksis Hvem passer kurset for? Vil du å jobbe med regnskap eller lønn ? Er du ryddig, strukturert og liker å jobbe med tall? Etterspørselen etter dyktige regnskaps- medarbeidere er stor.


Ja, det er et viktig krav for Fagforbundet at alle skal ha lik lønn for likeverdig arbeid. Vi er imot forskjellsbehandling uansett om begrunnelsen er kjønn eller annet. Det er fortsatt langt igjen til at kvinner og menn har lik lønn for arbeid av lik verdi. Her kan du sjekke lønnen til 1yrker Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker.


Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn 288.

Ikke sikker på om dette er rette å plassen å spørre om dette, men våger meg likevel #128578; Hva er vanlig lønn for en helt fersk regnskapsmedarbeider ? Skal på jobbintervju, og regner med å få spørsmål om hva jeg forventer i lønn. Greit å vite sånn ca. Spørsmål fra Frida.


Ligger under emnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg