mandag 26. oktober 2015

Marius genser herre

Eksklusivt medlemstilbud kun for medlemmer! Meld deg inn nå og motta rabattkode. Turtøy for norske forhold. Stilige klær av god kvalitet. God passform, lav pris!

Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Finn laveste nettpris her. Nr ” Marius ” genser i SISU med rundt bærestykke.


Jeg får med jevne mellomrom e-post der besøkende spør om jeg vet om det ligger oppskrift på Marius -gensere noe sted på nett. Det er ikke lov å legge ut slike mønsteret på nett. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Alle Rauma Collection strikkede plagg er laget i 1 norsk ull og har en 1 norsk produksjon.


Bla i bildene, og finn din favoritt!

Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Læs mere om Marius Parka Herre.


Sandnes Uldvarefabrik. Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Genser til herre , strikket i Peer Gynt.


Strikkepakke med garn og oppskrift. PEER GYNT er produsert i 1 norsk ull. Spesielt velegnet til å strikke store herreplagg.


Veldig flott genser og fine farger #128578; Jeg holder på å strikke en lik genser selv. Men har stoppet opp litt i mønsteret. Hvis du kunne ha forklart meg hadde jeg satt stor pris på det #128578; Har 3masker, og i mønsteret hvor det er annen hver farge (eks en hvit en svart), får jeg det ikke til å gå opp. Det blir to masker i samme farge etter hverandre pga at det er partall.


Se beste pris på Aclima Marius Mock Neck ( Herre ). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Herre , Overdel, Merinoull, Glidelås.

MARIUS genseren er beregnet på str. Behandling av genseren: Kan vaskes kun for hån uten tøymykner. Marius Kids produserer Barneklær med mariusmønster. Vi benytter rene materialer som bl. Tradisjonelt og Tidløst design!


Vi har et bredt utvalg av norske gensere til herre slik at alle kan finne en som passer sin stil og sitt budsjett. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Mariusgenser til Barn, Body med Mariusmønster. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius , Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser.


Stort utvalg av mønster og oppskrifter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg