mandag 12. oktober 2015

Nattpose med armer

Norsk nattpose med dun Endelig foreligger det en norsk nattpose med gåsedun, Dungo babypose, som er tilpasset skandinavisk klima. En babypose - også kalt nattpose - er en sovepose med gåsedun som er tilpasset barn fra nyfødt stadiet og opp til 2-års alderen. Easygrows nattpose er utrolig myk både utenpå og inni.


Nattpose med armer

Les hele testen på familieklubben. Her var det ingen omtaler enda. Vær den første til å skrive en da vel!


Brukte den derfor uten ermene på, og det gikk greit bortsett fra på sommeren når det ble så varmt at hun sov uten body, da iriterte borrelåsen til ermene på hennes armer , så vi gikk over til bare ikea sine. Bebisuker fikk en nattpose med armer , den er vel i fleece. Tenkte jeg skulle prøve denne soveposen i natt, men er usikker på hva han skalha på inni posen. Dungo babypose er en nattpose med dun og er godkjent og anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF). Denne nattposen er en sovepose som er tilpasset barn fra nyfødt stadiet og opp til nærmere 3-års alderen.


Produktet finnes i en helårs- og en lettere utgave. Et unikt produkt, og etter vår mening - det skjønneste en liten baby kan sove i. Kommer med overbrettbare votter. Posen er god og lang, og varer lenge.


Hvor kan man få kjøpt disse nå? Jeg har sett ulike steder på nettet, men finner ikke mange forhandlere og hadde hatt lyst å sett på den i en butikk før jeg bestemmer meg. Noen spesielle som blir anbefalt? Jeg kjøpte en tynn pose på hm i dag, bruker ullfrottèpysj fra nøstebarn så derfor jeg kjøpte en såpass tynn en uten armer , håper hun ikke blir for varm i det. Ved å bruke en nattpose reduserer du risikoen for at barnet kan få dynen over ansiktet.


En nattpose vil også gi barnet en jevn og god temperatur natten igjennom. ErgoPouch nattpose til baby har ett patentert design som legger til rette for at barnet skal sove trygt og godt. Hvilken dyne bruker dere til deres mnd baby? Frøkna mi bruker 65x8 men synes nå denne dynen virker litt liten.


Blir det for stort med 80x1dyne? Til barn fra mnd. Den omsluttende tyngde roer ned nervesystemet og gir ro i urolige armer og ben, uansett om babyen din ligger på ryggen, siden eller magen. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Vi har også brukt nattpose i lang tid nå, og jeg ELSKER pose!


Vi bruker tynn pose og har både en fra Easygrow og en fra IKEA. Er definitivt mest fornøyd med den fra Easygrow, da den kan reguleres i bredden og puster bedre. IKEA sin pose fungerer også godt, men jeg opplever at hun blir litt mer klam i den.


Nå vet jeg ikke kroppsfasongen på din, men jeg har hørt at Name It er lange og litt smalere enn andre merker. Min jente er varm av seg. Jeg er akkurat i samme båt selv, vurderer å bytte til str på min. Men jeg er redd det blir aaaltfor stort da, siden overhodet ikke er for trangt rundt magen og sånt, bare korte på armer og bein.


Barneklær fra Molo, Mini Rodini og Ralph Lauren er noen av de merkene som du finner hos oss på Babyshop. Nattpose baby kan sove godt i, av myk og luftig bambus. SootheTIME smekke har avtakbare ermer, oppsamlingslomme og kan enkelt vaskes på grader.


Kan brukes fra - mnd. Lyserosa print i Deco, med min lilleba på rumpa. Ikke kjøp posen for stor. Jonas sovepose sitter som en vanlig body rundt armer og rygg, men er sydd som en pose nederst.


Den har frontåpning slik at du kan legge babyen inni uten å ta den over hodet til den lille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg