fredag 30. oktober 2015

Røde arr i ansiktet

Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Worry-Free Shopping. Bay Gifts to the Rescue. Finn laveste nettpris her. Arr kan for noen være skjemmende.

Det finnes i dag gode produkter som kan redusere synligheten på arr. Både med tanke på forebygging av nye arr og demping av eldre arr. Har du et sår, bør du unngå solen eller dekke til området så fort skorpen på såret har falt av. Les flere nyttige tips her.


Utslett i ansiktet er den vanligste årsaken til konsultasjon hos våre hudleger. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi gode råd om behandling. Ikke alle på en gang).


Jeg syns ikke det er lett å få vekk disse røde flekkene som ikke er arr (ikke groper i huden).

Jeg tenkte jeg bare skulle lese om hudtransplantasjon på nettet, men fant ikke så mye i forbindelse med min type hud. Man antar at av menn og av kvinner utvikler arr som følge av akne, og noen studier viser til en enda høyere forekomst. Vi skiller mellom to hovedtyper av aknearr: Atrofiske arr : Den vanligste arrtypen. Atrofiske arr skyldes tap av bindevev i huden som følge av den tidligere betennelsen, og har utseende som et lite søkk i huden.


Har ikke hatt kviser på år nå, men det røde forvinner ikke. Har prøvd den sneglekremen elicina, men ble ikke så imponert akkyrat. Ellers finnes det en gel som heter Kelo-cote som skal gjøre arr mindre røde og fremhevede.


SVAR: Hei jente år. Takk for at du skriver til meg. Du forteller at du har en del plager med kviser. Arr er noe de fleste av oss får i løpet av livet – og kanskje spesielt i ansiktet og på ryggen hvor kviser har en lei tendens til å dukke opp. Ifølge eksperten vil ikke arret kunne forsvinne, men det et par ting som kan gjøres for å redusere synligheten.


Kan jeg få arr hvis jeg fjerner en fettkul i ansiktet ? Har mange røde prikker i ansiktet. Laserne sender ut et sterkt lys, med høy energi, inn i den øvre delen av huden. Jeg har brukt en cleanser krem.


Energien blir tatt opp av de røde blodcellene.

Dette fører til varmeutvikling som fjerner overfladiske synlige blodårer. Laserbehandling utføres av hudlege. Arr etter overarmsplastikk kan bli noe kraftigere enn arr etter andre plastikkirurgiske inngrep fordi de går på tvers av hudens naturlige ”rynkeretning”. Det er ikke behov for noen bedøvelse.


Dette kan til en viss grad forebygges ved å ikke stramme huden for mye. Alle arr vil kort tid etter operasjonen være røde. Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer! I noen tilfeller har det blitt hevdet at lokalbehandling med vitamin E vil bidra til at arr gror raskere, men ifølge WebM har studier vist at å påføre krem med vitamin direkte på et arr , enten ikke hadde noen effekt, eller gjorde arret verre.


Fargelaser kan brukes for å avbleke røde arr. Såkalte fraksjonerte lasere er en nyere behandlingsform som har vist gode resultater i kliniske studier. Arr skyldes sår etter skade, infeksjon eller kirurgiske inngrep. Et arr er alltid svakere enn huden omkring fordi det består av bindevev og ikke normale hudceller.


Et slikt arr kommer aldri til å forsvinne av seg selv. Med tiden modner alle arr og blir mindre synlige, men det finnes mange individuelle faktorer som påvirker hvordan arret ser ut og hvordan de forandres. Arr i ansiktet har en tendens til å bli mer diskret enn arr på bryst, rygg og skuldre.


Arr etter kviser er mest vanlig hos de som har vært plaget med langvarig akne av alvorlig grad. Det kan likevel oppstå arr etter milde kviseplager, og de som er arvelig disponert. Metoden er rask og sikker og etterlater ingen arr eller andre merker i ansiktet. Blåmerker og rødhet kan forekomme, men forsvinner gradvis i løpet av noen dager.


Restylane binder vann og stimulerer hudens egen kollagen-produksjon. Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødhet i ansiktshuden, særlig sentralt i ansiktet. Tilstanden debuterer ofte med anfallsvis rødming (flushing), episoder som kan vare cirka fem minutter.


Etterhvert kan huden i pannen og over nese og kinn bli mer vedvarende rød og eventuelt noe hoven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg