fredag 9. oktober 2015

Dikt till kollega

Skal du skrive en hilsen til en kollega som slutter i jobben? Da kan vi hjelpe deg med teksten. På denne siden får du en rekke forslag til tekst som kan passe å skrive på kortet til en god kollega.


Vi vil også komme med et par forslag til hva du kan skrive på kaken til en som skal slutte i jobben. Har du lyst til å overraske en kollega med et fint dikt ?

Bilprodusentenes glemte el-fortid. Disse trådløse øreproppene sitter som støpt. Du kan også velge å skrive en frie vers dikt , som ikke nødvendigvis trenger å rime. For enkelhets skyl hold deg til en rime dikt. Nå som du vet hva slags dikt du kommer til å skrive, er det alltid godt å lese hva andre poeter skriver.


Det vil gi deg en idé om riktig formatering, og vil også blir du vant til flyten av. Kan noen hjelpe meg med et fint dikt til verdens beste kollega.

Jeg vil gi ett fint dikt eller rim til en snill, omtenksom kollega som fyller år. Noen som lytter og som gir av seg selv. Er ikke så flink til å dikte selv, men kanskje noen her kan noen fine dikt. Har søkt litt på nettet, men ikke funnet akkurat det jeg vil si. Smil blir til tårer og tårer til smil.


Sannhet som sårer men fjerner all tvil. Evig fortrolighet i riktig og galt. Et vennskap med ærlighet tåler alt! Da har du kommet på riktig sted.


Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til åringen. Jeg er våt, jeg er kal jeg er ganske lei, hva har jeg egentlig gjort, hvorfor kom snøen igjen min vei, og det så innmari fort. Om to uker skal jeg holde fødseldagstale til en kollega som fyller 60. Jeg har lyst til å avslutte med et kort dikt som jeg også kan gi til ham.


Noe dere selv har brukt, eller hørt brukt. Til Ungdommen er et dikt skrevet av Nordahl Grieg, en person som så på fremtiden med sto uro. Et dikt som er både rikt, spenningsfylt og appellerende.

Og det var nettop appell til folket som gav Når diktet samtidig virker mykt og ledig, kan det være fordi det taktfaste og regelmessige blir brutt. Siden vi har jobbet sammen i en mannsalder, NN, NN, du og jeg, vet du at jeg ikke er noen stor taler. Men siden de har oppfordret meg til å si noen or betyr vel det at jeg er bedre enn dem. Det var ikke noe problem, du gled inn i miljøet med den største selvfølgelighet.


Du er en energirik, modig og engasjert kollega som vi kommer til å savne. Tale til en kollega som slutter fra medkollegaer. Lars Vidar er en så god kollega at han fikk et dikt forfattet til ham. Cinos verden: Avskjedskort til en god kollega 20.


Svigermor blir snart. Hun er snill, grei og omtenksom. Jeg suger til å skrive noe. Vil så gjerne gjøre det. Uansett, noen som vil skrive noe som rimer?


Dersom du trenger hjelp til å skrive en tale til et års jubileum, hjelper vi deg gjerne. Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan man skriver eller holder en tale, kan du besøke våre sider. Anniversary Baby Birthday Book Card Brudeparet: Dikt og Ordtak Bursdag: Dikt og Visdomsord Car-fire Cards for men Center Step Card Chocolate Card Christmas Circular Side Step Card Clean and Simple Confirmation Congratulation Criss Cross Card Diamond Fold Card Diaper Fold Card Door Hanger Double Frame Card DT Kenny K Krafty Girlz DT Kort O Mania.


Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt. Les og nyt dikt på Internett mens De kan!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg