tirsdag 20. oktober 2015

Herrenes tale nyttårsaften

Jeg har blitt bedt om å holde herrenes tale tre ganger i mitt liv. Den første talen jeg holdt, var for ca år siden, deretter skulle det gå år til neste gang jeg ble bedt om å holde tale. Dette var for alle herrene på jobben, og jeg var kjent som den stille lønningsdama borte i kroken da jeg ble bedt om å holde denne talen. Lite visste de om hva de hadde begitt seg ut på.


Herrenes tale nyttårsaften

Da var jeg år ung. Selv om det nesten var litt flaut å lese den igjen, deler jeg den med dere. Det er så mye man kan si om mannfolk. De er for eksempel ømme, sjarmerende, snill og omtenksom.


Dette er selvfølgelig ikke riktig, men det er ingen som kan nekte meg å si det. Først vil æ bare si dere at dere ser fantastiske ut i kveld alle sammen. Og æ for min del synes dere skulle kle dere i dress mer enn en gang i året. Dere gutter er på mange måter helt uforståelige for oss jenter.


Ethvert tema kan både gjøres skam på og kanonbra, ut i fra hvem som snakker og hva som blir sagt. Passer til kjøttmiddager. Ingen skal behøve å måtte bekymre seg for festdagen i morgen.


Norske festaftener har sitt eget ritual. Tale En litt på kanten tale. Det som skal til er damenes tale , herrenes tale , festsanger, festtaler og takk for maten-talen. Takk for maten tale.


Skal du holde takk for maten tale og vet ikke helt hvor du skal begynne? Her vil du få tips til hvordan komme i gang, få idéer, skrive talen og om selve fremførelsen. Her får du flere gode råd og tips til TALER TIL DAMENE eller til herrene: Ordtak og sitater om kvinnen - Sitater som kan brukes i for eksempel morsom tale til damene på rim - Gratis Vitser som kan brukes i jentenes tale på julebor firmafest eller privat selskap, herrenes.


Det kan være fint å krydre med sitater om mat i din takk for maten tale. Husk at det ikke er lurt å ramse opp slike, men heller plassere ett eller to på passende steder i talen. Vilde Solli 4views. Før du begynner å tale , kall på alles oppmerksomhet, søk øyekontakt med gjestene og vent med å tale til gjestene har din fulle oppmerksomhet.


Velkomsttale - Varighet - Hovedinnhold. Her kan et minutt være alt for lenge. Denne talen skal ikke være langt. Husk at gjestene ofte sitter og venter på at de kan begynne med maten. Her finner du en gratis ferdig velkomsttale.


FOR ENHVER HØYTIDLIG ANLEDNING! For å få inspirasjon og hjelp, besøk våre sponsorer. KUNSTEN Å FLØRTE - HVORDAN BLI EN FLØRTINGENS MESTER, - både til hverdag og fest!


Ferdige takk for maten taler kan kjøpes, og vi skriver gjerne på bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg