torsdag 22. oktober 2015

Otrivin med mentol gravid

Lei av lang kø på apoteket? Bestill Otrivin fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Nå kan du bestille Otrivin fra Vitusapotek på nett.

Bruk av avsvellende preparater som inneholder mentol direkte i nesen til spedbarn og barn må unngås, da det har resultert i akutt pustebesvær med cyanose og respirasjonsstans. Bør ikke brukes til barn år. Tilsetnngen av mentol gir en oppfriskende følelse.


Otrivin nesespray inneholder virkestoffet xylometazolin som letter luftpassasjen ved tett nese. Den har rask effekt som varer opptil 6-timer. Otrivin med mentol er en nesespray som brukes mot tett nese ved forkjølelse og akutt bihulebetennelse.


Den gir en frisk følelse av mentol i nesen og i øvre del av svelget. Nesesprayen åpner raskt tett nese effekten varer opptil 6-timer.

Til korttidsbehandling av tett nese ved forkjølelse og akutt bihulebetennelse. Xylometazolin åpner raskt tett nese ved å virke på blodårene i nesen slik at disse trekker seg sammen og letter luftpassasjen. Om otrivin mentol fra felleskatalogen: Pga.


Felleskatalog-teksten er skrevet av produsentene av preparatet så de safer alltid maksimalt. Relis er uavhengige. Jeg fant ikke noe info om otrivin mentol i relis. Da har forkjølelsen slått til for fult her i hus å jeg klarer ikke å sove grunnet tett nese.


Jeg sjekket opp i bruksanvisningen og der stod det at man skulle være forsiktig med bruk av Otrivin under graviditeten. Problemet mitt er at jeg er totalt avhengig av denne hersens sprayen. Korttidsbehandling av tett nese ved forkjølelse og akutt bihulebetennelse. Voksne og barn over år.


Brukes ikke ved overfølsomhet mot xylometazolin, trangvinklet grønn stær eller når hypofysen er fjernet. Brukes med forsiktighet ved høyt blodtrykk, hjertesykdom eller diabetes. Ja, Otrivin nässpray går bra att använda när du är gravid och när du ammar (i max dagar i sträck).


Otrivin Menthol och Otrivin Comp rekommenderas ej att användas under graviditet och amning. Kjøp Otrivin på nett og få det levert på døren. Fri frakt på kjøp over 4kr.

Effekten av sprayen virker etter få minutter og varer opptil timer. I Felleskatalogen oppgis at preparatet ikke skal brukes av gravide , men under xylometazolin ( Otrivin ), uten mentol , står det at preparatet kan brukes av gravide i terapeutiske doser. Detta enligt nya rön som kommit fram. Jag frågade om det var för att den var för stark för mamman eftersom man har extra känsliga slemhinnor?


Nej det var tydligen fostret som kunde ta skada på något sätt. Det betyr ikke at Otrivin er skadelig i svangerskapet, men at man bare ikke med 1prosent sikkerhet kan si at det ikke er skadelig, understreker Nesheim. Det er for øvrig ikke uvanlig at firmaene tar inn denne typen tekst for å gardere seg mot eventuelle søksmål.


Har du blitt gravid mens du brukte p-piller? Det er ikke vist at bruk av p-piller under tidlig graviditet gir økt risiko for skader hos barnet. Veie nytte m ot risiko.


Noen gravide har en alvorlig sykdom der det er nødvendig å bruke medisiner også i svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg