onsdag 21. oktober 2015

Frisør metro

Cutters Frisør metro. Kun 29- for dameklipp, herreklipp og barneklipp. Vi tilbyr kundene gratis konsultasjon, og frisørene tilpasser klipp og farge for å fremheve akkurat din personlighet.


Vi har fornøydgaranti! Over av våre kunder vil anbefale oss.

Nikita Hair er Nordens største frisørkjede med over salonger i Norge. RÅH er en godt etab­lert hudpleie­kjede, med års erfa­ring, som tilbyr alt innen hud og kropps­pleie samt frisør. Park Lane Frisør Storo Storsenter.


Last ned Fixit-appen. Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Effektivitet ved at hårklippen bare tar minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 29- uavhengig av kjønn og type klipp.


AKTUELLE TILBUD PÅ TRIADEN.

Du finner ofte gode tilbud på Triaden Lørenskog Storsenter. Her er oversikt over gode tilbud og kampanjer akkurat nå. Fixit gir deg rask og enkel timebestilling i mer enn 7frisør - og velværesalonger over hele landet. Avbestilling av time må skje senest t før oppsatt time. Du kan avbestille time når du har logget deg inn på min side.


Frisørsalongen har stor fokus på kundeservice og meget konkurransedyktige priser. Metro frisør tilbyr gratis hårvask inkludert i alle våre hårklipp og har i dag mange faste kunder såvel som nye. I HAIRPORT FRISØR AS METRO finner du produkter fra Kérastase som er et annerkjent merke innen profesjonell hårpleie. Besøk vår salong i LØRENSKOG og nyt en eksepsjonell opplevelse. Våre Kérastase-frisører står til din rådighet og vil gi deg spesifikke råd basert på dine behov.


Finn billigste frisør i Lørenskog. Se kontaktinfo, prislister, kart og andres erfaringer med denne frisøren. Frisører Namsos - hårfarge, permanet, hudpleieprodukter, frisørsalonger, ansiktsmaske, bikinivoks, frisørtjenester, aknebehandling, bystebehandling, bru frisør.


Hun er en engasjert og faglig dyktig frisør med mange faste kunder, hun møter deg med et stort smil og god service. Stikk innom, ring oss eller bestill time på nikita. Handz On Auto Care vasker bilen for deg.

Full shine – Basic. Luftblåsing, grundig støvsuging, rens av all tekstil inkl. Information about Metro frisør.


Hei alle våre kunder #128512; For deres skyld har vi på Metro dratt på kurs , for å bli inspirert til høsten og vinteren. Bedriften Metro Frisører AS i Namsos i Namsos kommune driver innen bransjen frisør. På Abel er vi tre frisører som er stolte over faget og jobben vi gjør. Vår visjon er å se hver enkelt kunde og kunne tilpasse frisyrer deretter.


Vi former også bryn slik at helheten blir komplett. Vi forhandler brynprodukter av merket Anastasia. Siden den gang har kundemassen vår økt mye, å frisør -teamet vårt stortrves på jobb.


Jeg aksepterer at opplysningene som er registrert om meg kan brukes av Metro Branding AS til å sende meg markedsføring av Metro Branding AS sine produkter, tjenester og konkurranser via nyhetsbrev. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke, bare send oss en e-post. Velkommen til Lørenskog kino!


Her finner du kinobilletter og nyttig info.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg