onsdag 7. oktober 2015

Izi combi x2 montering

Reserver på Izi , Split. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

Bilstolen er utstyrt med indikatorer som viser deg når den er korrekt montert, og minimerer dermed faren for feilmontering. Montering av BeSafe iZi Combi i bilen fremovervendt 1. For bruk av BeSafe iZi Combi fremovervendt, fjernes frontbøylen fig. Fjern nedre del av sikkerhetsbeinet se fig.


Faksimile fra HTS BeSafe sine nettsider) Vis mer. Dette beskytter originaltrekket. Og det stopper ikke der. Nå begynner det nemlig å bli skikkelig komplisert.

Jeg har Izi Combi Xog jeg vil ikke si det er vanskelig å montere overhode. Jeg vil si det er enklere å få det til å sitte godt fast kontra mange andre pga den strammefunksjonen foran. Andre seter har jeg liggi over og dratt som en gal i selene for at ting skulle sitte skikkelig. Besafe Izi Combi finnes i to versjoner, med og uten Isofix.


Stolen får mange positive tilbakemeldinger når det gjelder komfort, men er vrien å flytte på og montere. Snittpoengsummen er 1. Slik monterer du din BeSafe iZi Combi Xisofix bilbarnestol. Kirsty from Securatot, demonstrates how to correctly install the BeSafe iZi Combi X non-Isofix model. BARNESTOL MONTERING.


Her kan du se monteringsvideoer av en del av de stolene vi leverer. Dominoes Falling into past a journey around the world Guinness World Records) YouTub - Duration: 7:13. Demontering av trekket Vær ekstra oppmerksom ved demontering av trekket, da montering av trekket gjøres i omvendt rekkefølge. Demonter trekket på ryggstøtten: - Åpne borrelåsen (a) på baksiden av ryggstøtten. Mange barneseter har den hendige ISOFIX-løsningen for montering i bilen.


Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix, samtlige av dem fra merker du kan stole på! Xser mye brattere ut på bilde og er ifølge teksten fra år.

Så jeg ville gått for xsetet uasett om det er dyrere. Stemmer nok ikke det du skriver. Du tenker på izi up x2. Besafe izi combi xer på salg på barnashus: Godkjent 0-bakovervend og 9-forovervent. Etter hvert som barnet vokser, kan bilstolen justeres slik at barnet hele tiden har god benplass.


Pizza gidder jeg ikke, det blir så pes med å få mat til alle samtidig når vi bare. Zi Combi XISOfix bilstol kan brukes både bakovervendt og forovervendt. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. IZi Combi xCar Seat pdf manual download.


Stolen får utmerket omtale av våre testere, og scorer en klar femmer når vi slår sammen testresultatene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg