fredag 9. oktober 2015

Møhlenpris strand

Ny strand i Bergen sentrum. Arbeidet på stranden i denne omgang ble fullført i går, og i dag var det flere som benyttet seg av den splitter nye badeplassen. Vi har sittet inne og jobbet mot eksamen hele dagen. Påfyll av sand på stranden ! Skolen står nyrehabilitert.


Møhlenpris bydel opplever en blomstringstid. Vi har til og med fått en egen strand med hvit skjellsand som brukes flittig av store og små. I denne tilsynelatende idyllen har vi en trussel mot sikkerheten til fotgjengere. Marcus er Spesialsamlingene til Universitetsbiblioteket i Bergen sin portal til digitaliserte manuskript, fotografi, diplomer og mye mer.


Oppkalt etter Marcus Selmer, Bergens første fotograf. Send inn videotips. En fersk rapport fra Multiconsult forteller at tonn skrot og 6tonn forurensede masser måtte fjernes for å få til dagens strand.


Forfattere: Gunnar Hagen Hartvedt og Norvall Skreien. Er ikke dette fint da? Jeg bor i sentrum og har en liten gutt på to og et halvt år som jeg tror vil kose seg her nede, sier Ragnhild Laupsa Mæhle, mens chihuahuaen hennes Balder tripper rundt på stranden. Det du trenger, når du trenger det! For oss er det viktig å være tilgjengelig for deg.


Derfor holder flere av våre butikker åpent søndager og helligdager. Resultat, lagoppstillinger, dommere, kampfakta og hendelser i kampen mellom Hasunds Hund og Strand -Ulv. Me driv fotballaktivitet for born, ungdom og vaksne i bygdene Ølve, Hatlestrand og Varaldsøy. Og han er ikke alene om å føle at en epoke er over.


Møhlenpris strand

Hver eneste kunde som kommer innom okker seg over at de skal miste den siste av de gode gamle butikkene. Gårdene på Årstad-siden av Damsgårdssundet var, fra Solheimsviken og utover, Kronviken, Solheimslien, Uren, Strand og Gyldenpris. Gyldenpris hørte til Laksevåg kommune og ble innlemmet i Bergen 27. Mest sannsynlig er bildet tatt et stykke opp i høyden på Solheimslien eller Uren. Dette ble for mange og slitsomme roturer for fløttmennene.


Kahrs’ eiendom på Damsgård hvor fløttmennene rodde fra. Seinere ble avgangsstedet flyttet til Stranden på Gyldenpris. Utviklingstrappen er Norges Volleyballforbunds rettesnor i hensiktsmessig og langsiktig utviklingsforløp fra første treningsår til toppidrettsnivå.


Beboere som er registrert med folkeregistrert adresse i boligsonen kan kjøpe boligsonekort. Firma med forretningsadresse i en boligsone kan søke om boligsonekort, og besøkende kan betale for parkering i app eller på parkeringsautomat. Beste restauranter i Bergen, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Bergen, og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Få varsel om tømmedag. BIR-appen kan hjelpe deg å huske når vi kommer og henter avfallet ditt.


Det er enkelt å finne våre hotell, som har fin beliggenhet i forhold til lokale severdigheter, underholdning og aktiviteter. Se oversikt over våre hotell her. Noen av oss har begynt å spille i voksen alder og noen har holdt på siden de sluttet i skolekorpset.


I dag består korpset av medlemmer i alle aldre som samles i musikkinteressen. Vi koser oss sammen på øving hver tirsdag under ledelse av vår hyggelige og karismatiske dirigent, Bjørn Strand , forteller Fortunenes sekretær Signy Irene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg