fredag 23. oktober 2015

Sanddynene i maspalomas

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Området utmerker seg først og fremst for sine flotte sanddyner , og og de mange store hotellene og leilighetskompleksene som ligger tett i tett.


Dette skal man gjøre ved å flytte 60.

Tusenvis av mennesker spaserer eller jogger i badetøy på pene dager. Midtveis er det store områder for naturisme med mye eldre tyskere. Du trenger ikke å sitte på pukkelen ettersom kamelene også er utstyrt med komfortable 2-seters saler. Rideturen på disse vennlige kjempene varer i rundt minutter, og du vil være ledsaget av en Saharawi-guide. Nyt en morsom tur som er egnet for alle aldre.


Oppdag området langs en rolig gågate med en lokal guide. De myke og gylne sanddynene minner om bølger i et urolig hav. Det er en helt spesiell opplevelse å spasere kilometer etter kilometer i den varme sanden og lytte til bølgene som slår mot stranden.

Midtre og østlige deler består av lave ferieboliger (bungalower), golfbaner, parker og andre areal som er mer eller mindre klare for utbygging. Naken området på stranden er i den østre enden der de største sanddynene møter havet. I vestenden av sanddynene krysses en bred og dyp vannkanal på en bro.


Kanalen er som oftest tørrlagt, og kan virke totalt overdimensjonert. Hotell med sentral beliggenhet. Du kan lett gå seg vill i denne tilsynelatende endeløs vidde med bølgende sand som strekker seg mer enn en kilometer innover. Det er vernet av Kanariøyenes myndigheter som spesielt naturreservat, og de 4hektarene omfatter en flott stran et område med sanddyner av organisk sand i bevegelse, en palmeskog og en saltvannslagune. Reiser du med Ving kan du velge mellom charter eller reiser med valgfri lengde – året rundt.


Uansett om du vil ha en behagelig charterferie eller reise på de datoene som passer deg, kan du velge blant flere av våre beste hotell, få tilgang til vår service og bli med på våre utflukter. Maspalomas – åpent året rundt. På dette hotellet trives par og familier som vil ha en rolig ferie i moderne leiligheter.


Den langs sandstranden har plass til alle, og de bølgende sanddynene inviterer til oppdagelsesreiser. Sanddynene er et spesielt populært område for kamelridning, gåturer og sandsurfing. Husk derimot å ta med deg sandaler dersom du har planer om å krysse sanddynene til fots.


Det stemmer ikke - sanddynene stammer nemlig fra istiden. Gradvis, ettersom havet trakk seg tilbake, kom sanden frem og vinden formet det som i dag er sanddynene , ifølge Guide to Canary Island. I dag er sanddynene et populært turistmål på Gran Canaria.

Stranden er en forlengelse av de myke, solvarme sanddynene og er ca. Vi tilbyr hotell i alle prisklasser. Ved å gå en tur forbi det gamle fyrtårnet kan du utforske de mange butikkene i området eller ta deg en pause mens du smaker på en lokal delikatesse – det hele uten å miste.


Men det er et alvorlig problem med det delvis fredede naturreservatet. Det store området er nå så truet at myndighetene har satt i gang en storstilt redningsaksjon for å hindre at sanden forsvinner ut i havet. Løping og gange i sand er en veldig effektiv og samtidig skånsom treningsform!


Jan Helge Østensen jobber som PT i. Stranden blir ikke overfylt og er derfor et populært sted for de som søker ro. Familier besøker denne 5meter lange stranden, vennegjenger koser seg på solsengene og forelskede par vandrer hånd i hånd ved havet. Man føler seg definitivt vel her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg