onsdag 7. oktober 2015

Hth kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Hvilket kjøkken passer ditt hjem? Planlegg og kjøp kjøkkenet som passer deg her. Gratis frakt fra 6kr.


HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken , bad og garderobe.

Du får mye mer hos HTH ! Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. De to dyktige håndverkerne hadde tidligere arbeidet med kjøkken for andre leverandører, men var ikke imponerte.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. HTH selger flatpakkeløsninger på av sine mest populære kjøkken. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.

Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Vet ikke med norema, men også sigdal og marbodal har gjort som hth. Noen kjøkken kan du få billigere enn på ikea, men i svært få tilfeller. Men prisene ligger ikke mye over.


Fikk nylig pris på ett marbodal gjør det selv, hvit kjøkken. Med flatpakke mulighet. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken.


Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Er dette ditt firma? Besøg vores univers her. Jeg har nylig bestilt, mottatt og montert et HTH flatpakke kjøkken hjemme.


Det hele til en god pris. Dette gjelder butikken i Tromsø, så hvordan butikkene i andre deler av landet er skal jeg ikke uttale meg om. Service er (desverre) avhengig av butikk og selger, så at jeg er kjempefornøyd med butikken i Tromsø hjelper vel ikke trådstarter.


HTH AS eier og driver HTH butikker i Oslo, Buskeru Østfold og Trøndelag. I tillegg har vi egne B2B avdelinger som håndterer det profesjonelle markedet.

Vi gjør oppmerksom på at andre typer kjøkken fra samme leverandører kan gi helt andre utslag i en tilsvarende pristest. Les også: Nytt kjøkken av lopper. Hvordan velge kjøkken.


Denne sammenstilningen er kun basert på pris, men valg av kjøkken bør også skje på andre kriterier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg