tirsdag 16. september 2014

Vitser for barn og voksne

Vitser for barn og voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Dessuten kan det også bety at vitser for barn egentlig er laget av ganske barnslig voksne , eller at barn har veldig god humor! Trenger du litt hjernetrim eller et problem du vil bryne deg på? Nedenfor finner du et stort utvalg av morsomme vitser som ikke faller inn i en naturlig kategori. Vi har samlet de beste og morsomste vitsene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere. Del vitsene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned.


Er du på utkikk etter julevitser? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme vitser , som kan passe både til voksne og barn. Fruen i huset var misfornøyd med bilen sin og beklaget seg overfor sin mann.


Kjøp en overraskelse til meg i julegave! Småskolen skulle avslutte før jul med et stort julespill som alle var svært opptatt av. Men en dag kom lille Anders hjem og var aldeles utrøstelig. Nå blir det ikke noe av julespillet i det hele tatt. Morsomme vitser er vel noe av poenget?


Det finnes mange slags vitser , både morsomme, tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende. Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser , selv om det ikke alltid er så lett. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne.


Vitser for barn og voksne

En Morgen sto kona og forberedte Kalkunsteik til middag. Hun hadde tømt kalkunen for tarmer og innmat, og pluttselig fikk hun en helt vill idè. Hun snek seg inn på soverommet, der gubben fortsatt lå og sov, og stappet innmaten fra kalkunen ned i pysjamasbuksen hans. Hun listet seg stille ut igjen, og ventet på han skulle våkne. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer.


Vitser er til for å spre glede. Finn laveste nettpris her. Lyst til å løse noen morsomme gåter? Vi har masse morsomme gåter for barn og voksne. Alle gåtene har svar.


Vitser for barn og voksne

En samling fantastiske, artige og morsomme historier. Gutten og barbereren. En ung gutt kommer inn i en frisørsalong og frisøren hvisker til kunden sin: Dette er den dummeste ungen i verden. Barnas vitser er laget av barn og for barn. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn.


Her får du høre om bl. Dansken, svensken og nordmannen var strandet på en øde øy. Der fant de en gammel oljelampe som de gned på, og ut kom en ånd. Dere får ett ønske hver, sa ånden til de tre.


Vitser for barn og voksne

Jeg ønsker meg hjem til familien min i Danmark, sa dansken. Vips, så var dansken forsvunnet hjem til kone og barn. Det ligger en landmine der borte. Pøh, og den tror du jeg går på. Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum.


Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg