mandag 29. september 2014

Hunter gummistøvler herre

Vi har et bredt utvalg av klær, sko, accessories og sportsklær. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. Stort utvalg av treningstøy. Kjøp gummistøvler for herre.


Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.

Finn tilbud på 2produkter fra Viking Footwear, Tretorn, Nokian Footwear og mye mer. Vi tilbyr Rask levering Fri retur Prisgaranti. Hos XXL finner du gummistøvler til herre for arbei bilvask, skogturer og en helt vanlig regnfull dag.


Om du leter etter noe til å holde føttene tørre i byen eller på gåtur, kan vi anbefale lave gummistøvler. Se tester av Viking, Hunter , Avignon og Muckboot mfl. Martens, Kavat, Isle Jacobsen og mange, mange fler. Gummistøvler – når det er vått og tørt.


Du kan regne med gummistøvler i regnet. Her finner du gummistøvler for herre , dame og barn i flere modeller og farger.

Støvler laget av gummi er en gammel kjenning som redder dager med utendørs aktivitet. Særlig egnet er de for elvefiske og andre fritidssysler som foregår nært vannet. Støvlene produseres gjerne i tradisjonell mørkegrønn, men også i blå, grå eller svart.


Viking- gummistøvler , Hunter og Tretorn-støvler og mange flere merker fra butikker som XXL, Heppo, Magasinet og mange fler på ett sted! De ligger i front med nye modeller og er kanskje den som andre gummistøvelprodusenter kopierer mest. Husk at når du kjøper gjennom oss er det garantert ekte Hunter og full garanti. Når det regner udenfor er der ét mærke, som modeentusiaster og friluftsfolk altid kan blive enige om holder, og det er det britiske Hunter. Mærket leverer gummistøvler i et utal af modeller og farver og har i mere end 1år sørget for at holde fødder tørre i vind og vejr.


Hunter laver både gummistøvler til kvinder, mænd og børn. Besøk Boozt i dag og finn din favoritt blant de kjente og gode kvalitetsmerkene. Siste mote til gode priser.


Våre mest populære gummistøvler kommer fra den svenske klassikeren Tretorn og skotske Hunter , men det finnes også gummistøvler fra Crocs, Dr. Prøv skoene hjemme med fri retur, dagers åpent kjøp og prisgaranti. I utvalget av gummistøvler for menn finner du mange forskjellige modeller av gummistøvler til de mest varierte bruksområder. I all hovedsak kan herregummistøvlene deles opp i to forskjellige kategorier.


Noen er for bruk på sjøen, mens andre er arbeidsstøvler for innlandsbruk, i skog og mark eller på garden. Både kongelige og verdensberømte stilikoner har blitt spottet i the Original Boot i en årrekke, både på festivaler og til hverdag. Vanntett fottøy er ofte en forutsetning for å ha det trivelig utendørs.

Før Gore-Tex og andre membraner gjorde lærstøvlene vanntette, var vanntett synonymt med kalde og klamme gummistøvler med dårlige såler. Likevel holder gummistøvlene stan og med nye løsninger kan de ofte være et rimelig og godt alternativ til lærstøvlene. G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte.


Eurosko er Skandinavias største skokjede. Det kan man med de smarte sokker fra Hunter , der passer til gummistøvlerne. Hunter gummistøvler fås til både børn og voksne.


Måske skal mor og datter have et par matchende gummistøvler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg