tirsdag 23. september 2014

Strikket genser med hundemotiv

Utforsk sesongens gensere og sett sammen den perfekte looken. Finn din favoritt her. Tykke og tynne strikkegensere i behagelige kvaliteter. Fri frakt på ordrer over 6kr!


Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis. Oppskriften er i størrelse år, og det går med nøster til størrelse år. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med rundfelling og nordisk mønster på bærestykket.


Størrelse S - XXXL. Er det strikkeoppskrifter på gensere du ser etter? Genser med V-hals strikket i Viking Mohair.


Votter med sjiraffmotiv på begge sider, matchende hals som også kan brukes som lue. BRINGEBÆR sokker og pulsvarmere.

Og med fine blondekanter. Sokkene er i ankelhøyde. Matchende pulsvarmere. Plaggene er strikket i Sisu garn på pinne 2½ og er i damestørrelse. Kr 4-UGLE votter.


Gode, lange votter med vakkert. Jeg har begynt på et par votter med hundemotiv på. En bok jeg har lyst å strikke alle modellene fra… Vottene skulle egentlig vært strikket i Hifa men det hadde ikke min garnforhandler hørt om. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy?


Eg strikker for hånd og på manuell strikkemaskin, og syr sammen alt for hånd med strikketråden. Er du opptatt av Kortreiste klede, så er dette butikken for Deg. Er veldigt opptatt av norsk produsert ullgarn. Nr Marius genser med rådyr. En genser i myk, strikket kvalitet med motiv, lange ermer og ribbestrikket kant rundt halsen, nederst og på ermene.


En langermet genser i strikket kvalitet med innslag av ull. Genseren har motiv foran og ribbet vrangbord rundt halsen, nederst og på ermene. Selv om det er mildt for årstiden, i alle fall her på Østlandet, blir det helt sikkert minusgrader før eller senere?


GENSER MED KOMBINERTE ERMER.

Og en bitte liten hund trenger kanskje en genser. Ullgarn som kan vaskes på grader. Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften. Strikk en i Karisma, da vel!


Er du på utkikk etter eksklusive gensere i mohair og kasjmir eller trendy collegegenser med print?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg