onsdag 3. september 2014

Hvor er det varmt i mai

Finn laveste nettpris her. Hvor er det varmt i mai. Nedenfor kan du se hvor det er varmt , varmere og varmest når du vil ta en pause fra våren hjemme. Bring it on, jeg elsker varme.


Få hjelp til å velge feriemålet Skrevet av: Birgitte Oxlund Planlegger du en charterferie i mai , og vil du være sikker på at du får enten lune, varme eller tropiske temperaturer på ferien? Drømmer du om sol og varme etter en lang vinter, men lurer på hvor det er varmt i mai ?

Her har vi samlet flere populære reisemål og delt de inn etter temperatur. Er det ikke på tide å starte sommeren på ordentlig med en reise til varmen i mai ? I hele Sør-Europa begynner det nå å nærme seg norsk sommertemperatur, og Kroatia og Bulgaria er to solsikre reisemål i mai. For å finne din reise til varmen i mai , anbefaler vi en titt i vår varmeguide. Den behagelige varmen er langt fra den eneste grunnen til å oppleve Mexico.


Her finner du hvite strender med kokospalmer, korallrev med kjempebra snorkling, fine all inclusive-hotell og spennene mayabyer i jungelen. Om natten synker gradene ned til rundt grader, så pakk med en tykk genser. Til tross for at våren har varmere vær enn høsten, er vannet kaldere nå – bare grader.

Varmest er det i sør, men stedene i nord er enda mer populære, hvor det er grønnere omgivelser. Tenker du på reise til syden i februar eller andre deler av verden, men lurer på hvor det er varmt ? Se våre anbefalte reisemål og enda flere reisemål inn etter temperatur for inspirasjon til ferien din. Syden i mai , men hvor er det varmest og nærmest ? Ferie og reise: Vi satser på å reise til syden i 17mai uken. Er det noen som vet hvor det er varmest på denne tiden ? Vi ønsker kortest mulig reis så Thailand og liknende blir ikke aktuelt, heller ikke Tyrkia da vi har dårlige erfaringer fra dette landet.


Er du en sånn som liker å reise til skikkelig varme land om vinteren, eller foretrekker du en temperatur som kan sammenlignes med den norske forsommeren? For å hjelpe deg med å finne ditt perfekte reisemål i varmen har vi laget varmeguiden, hvor vi tipser om deilige reiser til varmen! De beste reisemålene for sol og varme om våren Selv om våren er godt på gli i Norge i april, er gradestokken fortsatt et sørgelig syn. Få en forsmak på sommeren med strandliv og solfylte dager – enten du velger å dra sør i Europa eller til et sydhavsparadis.


Kypros er vel det mest varme - og solsikre ser man bort fra Kanariøyene og Egypt. Ellers er varmen også begynt å kommet til Marokko på den tiden - mitt favorittland! Min mest bortkastede sydentur noen sinne var til Mallorca rundt 1. Men man kan jo også være heldig. Hvis man virkelig skal bade og sole seg så er det liten tvil om at det er best å besøke Gran Canaria fra mai til midten av oktober.


Den første delen av perioden, altså i mai og juni, er både luft- og badetemperaturene litt lavere – mens dagene er litt lengre.

Her kan du se temperaturoversikten for mai. Høytrykk – Det er også satt varmerekord på Blindern i mai. Og den sommeren ble fin og varm. Det er ikke funnet noen statistisk sammenheng mellom temperatur i mai og resten av sommeren. Dette handler rett og slett om de værsystemene som kommer de enkelte år.


Også på Svalbard var temperaturen over normalen i mai , noe som ikke lenger er oppsiktsvekkende. Faktisk var mai 90. På Hopen stasjon ble snitt-temperaturen grader.


Som juni er også juli måneden for å finne varme turer ikke alt for langt fra hjemme, og i land som Tyrkia er du sikret en varm sommerferie. Sjekk også ut Dubrovnik eller Split i Kroatia, hvor du finner flust av både flotte strender og kulturelle impulser. Ganske varmt i juni – opp til grader. Hit skal du reise om du vil ha behagelige varme , som kanskje er litt mer stabil enn hva den er hjemme i Norge i juni.


Velg et reisemål som ikke ligger så langt bort eller besøkt et nytt og spennende reisemål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg