torsdag 4. september 2014

Best i test pinnekjøtt 2018

Kan brukes på alle koketopper, også induksjon. Har du sett en ny test av pinnekjøtt ? Det beste pinnekjøttet. Mye av dette ville jeg sendt ut om jeg hadde fått det servert på restaurant, tordner hele Norges matmor og tv-kokk Wenche Andersen.


VGs store test av urøyket og ferdigpakket pinnekjøtt kan.

Hele typer har vært under lupen i denne testen. Vi trålet alle de store butikkene mandag morgen og tok med oss alt vi fant av urøkt pinnekjøtt. Saltsmaken ble et gjennomgangstema. En femmer til Gildes pinnekjøtt. På andreplass i testen kom Gildes pinnekjøtt , som fikk en solid femmer på terningen i VGs test.


Smakspanelet mener kjøttet har en god og moden smak, er mørt og har god tyggemotstand. Også dette er et pinnekjøtt som finnes i KIWIs hovedsortiment, og selges i alle KIWI-butikker. Test : Den beste juleakevitten.

Lang, behagelig og krydret ettersmak. VG skriver om den store pinnekjøttesten 4. VG har fått hjelp av Kulinarisk akademi til å utføre testen. Spekeloftet er best i test ! Suveren på smak, med god lukt av pinnekjøtt. Best i test ble Gildes Økologiske pinnekjøtt.


Kjøttet har en fin og rund smak, og smaker akkurat så godt som pinnekjøtt skal. Dette blir det julestemning av! Sammenlign pinnekjøtt og se hvilke som er best i test.


Vi gjør dette ved å samle flere tester i én stor samletest, som sier mer om et produkt enn hva enkelttester gjør. Våre testresultater bygger på tester fra flere kilder, blant annet NAF , Forbrukerrådet og TVhjelper deg. Nores kåringen hvor godt over 1fagfolk kunne stemme frem det beste pinnekjøttet. Nå bør produsentene gå i seg selv, tordner TV 2-kokk og hele.


Vi har testet typer urøkt pinnekjøtt ved hjelp av våre erfarne smaksdommere, pølsemakermestrene Tore Teigen og Frank Johansen. Vi har også testet røkt typer røkt pinnekjøtt. Disse har vi samlet i en egen test , siden det er lite hensiktsmessig å sammenligne røkt og urøkt i samme test.

Ekspertens beste tips. Klassisk pinnekjøtt med verdens beste poteter. Bytt ut bjørkepinnene med mandelpoteter neste gang du lager pinnekjøtt. Resultatet blir helt magisk gode poteter - og den lettvinte festmaten blir enda enklere å lage! En sekser på pinnekjøtt -terningen Henriettes pinnekjøtt helt til topps i stor test.


Riktig fett, finfin fylde og god smak. Pinnekjøtt med stor P! Lukter godt, kjempegod smak og lett å like er juryens dom i klikk. KIWI-butikker over hele landet har nå blitt forsynt med årets pinnekjøtt , og blant utvalget finner du splitter nye pinnekjøttvarianter fra spekematspesialisten Stranda, som kun er å finne hos KIWI. I likhet med da vi testet urøkt pinnekjøtt , er det pinnekjøttet fra Smedstuen Gård som får best skussmål av testpanelet.


Pen farge på kjøttet, ikke for salt og en mild og god røyksmak, er dommernes konklusjon. Testvinneren er også det klart dyreste i testen , med en kilopris på hele 3kroner. Utvalget av pinnekjøtt varierer etter hvor i landet du bor, men du får et stort utvalg pinnekjøtt hos MENY. Besøk din lokale butikk eller se hva du kan finne i vår nettbutikk.


Uansett om du vil kappe pinnekjøttet selv eller være så prisbevisst som mulig har MENY Norges beste utvalg av pinnekjøtt. Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi kjøkkensjefen og en erfaren dommer om hva forbrukerne bør se etter når de handler pinnekjøtt i butikk, og hvordan de best vanner ut og damper pinnekjøttet. Testene våre utføres av eksperter og fagfolk på de ulike områdene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg