fredag 5. september 2014

Mor signes babyteppe oppskrift

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg.

Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Stort utvalg i Fisher Price. Det aller første Nøstebarnteppet ble strikket av Mor Signe i naturhvit 2-tråds merinoull. Her får du oppskrift og garn til å strikke ditt eget babyteppe.


Teppet erstatter helsetepper av bomull. Som andre ubehandlete ullplagg vaskes det sjelden, og man trenger derfor bare ett.

Det strikkes av - bunter på pinn nr. Rett etter fødselen svøpte vi Esther i dette teppet, og siden har hun nesten bodd i det, og det er blitt helt uerstattelig. Eit mjukt og lett teppe strikka i mjuk ull på tjukke pinnar vert garantert mykje brukt. I følge en av Ønskemammas fine venninner, som har to barn, er det et must for en blivende mamma å strikke minst et (og helst flere) av Nøstebarn sitt skråstikkende babyteppe.


Flere tepper rekker jeg garantert ikke å strikke, men kanskje et? Er det bare jeg som er litt dum? Men, jeg finner _kun_ strikkeoppskrift til salgs, og ikke selve teppet! Der bruker du 2g garn (kan bruke baby ull) til ett teppe.


Eller legge opp 1masker på pinne og strikke rett frem og tilbake til det kun er nok garn igjen til å felle av. Enda enklere og veldig godt teppe. Jeg skal strikke et babyteppe på skrå.


Søkte opp Mor Signe. Her er oppskriften: Legg opp m. Strikk slik til du nesten har brukt opp en bunt. Har ikke strikket det selv, men begge barna mine har ett hver.

Begge er strikket med totråds merinoullgarn fra Nøstebarn. Vibbedille Tananger, Rogalan Norway HEI! Eg heter Vibeke, er fra Stavanger, gift med Ali, sammen har vi Amira på og Jr på 14. Elsker å strikke og gjør det stort sett ALLTID!


Dette er et babyteppe som er deilig og mykt, og passer like. Vi strikket i allefall et til lille. Gratis strikkeoppskrift p babyteppe - Familien 16.


Strikkeoppskrift p vrt populre babyteppe , samt sokker, strmper og lue. Utrolig koselig å lage klær og diverse selv til barna:) Det får så mye mer verdi straks det er hjemmelaget, synes jeg! Det er svært enkelt, og kan strikkes diagonalt eller vanlig. Jeg strikker diagonalt med hullkant.


Kan virkelig anbefale. Heldige dere, snart en rykende fersk baby! Det geniale med dobbeltstrikk, er at du ikke fr noen vrange. Oppskrift p dobbeltstrikket Babyteppe - Flikfly - Strikkegarn og.


P vil du finne oppskrifter for babyteppe oppskrift samt tusenvis av lignende oppskrifter. Takk for alle fine kommentarar på førre innlegg. I dag er temaet kantar.


Det kan vere greit å hekle ein kant på teppene, både for dekoren si skuld og for å få ein sterkare kant. Mor Signes babyteppe, oppskrift og garn er kjøpt på Nøstebarn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg