torsdag 25. september 2014

Frisør strandtorget

Nettstedet vårt benytter informasjonskapsler for å garantere den beste brukeropplevelsen. Ved å fortsette å benytte nettstedet, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene! Du finner våre dyktige frisører i salonger over hele Norge.


Klipp og styling for damer og herrer.

Online booking, Drop-in, gratis parkering og kort ventetid! Skal du klippe eller farge håret eller leter du kanskje etter noen som kan gjøre din brudeoppsetting på den store dagen? Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Fixit gir deg rask og enkel timebestilling i mer enn 7frisør - og velværesalonger over hele landet.


Vi er din frisør i Tromsø og vi tilbyr klipp, styling og farging. Trenger du en frisør i Tromsø og du ønsker at få en unik oplevelse hos frisøren, så har du kommet til rette sted. Kom in och få en ny frisyr.

Vi ser till att du ska få en så trevlig upplevelse som möjligt när du får din nya frisyr. Färgning, toning, slingor, se alla våra behandlingar under prislista eller ring oss. Et besøg hos STUHR tager udgangspunkt i en professionel behandling, hvor du som kunde er sikret en unik og enestående oplevelse.


Hos os får du en pause fra hverdagen med muligheden for at komme ned i gear. Du får den bedst mulige service af vores veluddannede frisører og vi garanterer selvforkælelse, høj faglighed og kvalitet. Så book din tid i dag og oplev, hvad mere end års. Vi holder til på Strandtorget midt i hjertet av Tromsø sentrum. Fin til både halvlangt og langt hår.


RosaTråd designet, skreddersydd også tilpasse brudekjole og bekledning til enhver anledning f. Ellevill kinodag - Møt Elleville Elfrid! Lillehammer Sentrum byr på opplevelser og hyggelig handel. Sjekk ut Frisør Strandtorget. Etter at Loco gikk konkurs, kom det et populært tilbud i de ledige lokalene på Strandtorget. Bjørn er ikke overrasket:.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall,. Benoni og Rosa Frisør AS.

Velkommen til vår salong i hyggelige omgivelser og ett godt arbeidsmiljø. Vi setter kunden i fokus og hos oss blir du godt ivaretatt. Studio N, Strandtorget 14. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. I bransjen Frisør finnes det 4andre firma i Innlandet.


Høyest driftsinntekter. Endelig åpner Cutters salong på sjølveste Strandtorget ! I den forbindelse ser vi etter deg som har lyst til å bli en del av Cutters familien. Vi søker personer som brenner for yrket og alltid setter gjesten i fokus.


Vi formidler en helhetsfølelse til våre kunder og bryr oss mye om detaljer. Hafjell, Kvitfjell, Sjusjøen, Skeikampen og Jotunheimen. Eiendommen hadde opprinnelig matr. Dette ble senere endret til Strandgata 33b, den 8. Nettbutikken med alt du trenger av interiør.


Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter, bilder, vaser og møbler i sesongens farger for å skape din personlige stil. Butikker i Nerstranda kjøpesenter Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av med god mat og moro alene eller med andre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg