tirsdag 2. september 2014

Bacheloroppgave lengde

Hva er en bacheloroppgave ? Bacheloroppgaven er et selvstendig arbeid som studentene gjennomfører under veiledning av vitenskapelig ansatte, som regel i det siste semesteret av bachelorgraden. Du finner mer informasjon i emnebeskrivelsen. Fra oppstart til innlevering. Avtale - Det kan være at noen avtaler skal inngås før du begynner å skrive. Litteraturliste Litteraturlista er en essensiell del av bacheloroppgave og viser om du klarer å sette din prosjektoppgave i en vitenskapelig ramme.


Jeg skrev bacheloroppgave ved universitetet i Stavanger. Her er retningslinjene at oppgaven skal være fra - sider. Det forventes at man jobber med den i et semester. Ved UiS inneholder alle studieprogram og selvvalgte bachelorløp, med unntak av rettsvitenskap, et selvstendig arbeid på minst studiepoeng. Dette er vanligvis en bacheloroppgave som er avsluttende del av bachelorstudiet.


En bacheloroppgave er det man gjør den til! Siden det ikke er noen som henger over deg hver eneste dag og tvinger deg til å jobbe, er det sikkert mulig å slippe unna med minimalt med jobbing. I en bacheloroppgave forventes det at du viser til kilder, siterer på riktig måte og klarer å sette opp en litteraturliste. Hvis du er usikker, kan du sjekke hvilken referansestil instituttet ditt benytter seg av.


Det er ikke likegyldig hvilken referansestil man bruker, og noen passer bedre til spesifikke fagområder enn andre. Jeg la det opp slik at analyse og drøfting av empiri ble den største delen. Metodedelen var kortest. Teori og presentasjon av empiri var ca.


Aage Rognsaa er cand. Han har i mange år veiledet studenter i kunsten å skrive bacheloroppgave. Han holder skrivekurs for studenter, organisasjoner, næringsliv og offentlige etater. Bachelor er den engelske skrivemåten for den tradisjonsrike graden baccalaureus, en lavere grad brukt ved europeiske universiteter siden middelalderen.


Graden baccalaureus ble tatt i bruk ved universitetet i Paris i det 13. Studiet leder fram til offentlig godkjenning som vernepleier og gir 1stp. Dimensjonering av nettverksbru III Innholdsfortegnelse Presentasjon av oppgaven. Hvorfor er noen land rike og andre fattige? Er det mulig å få til en mer rettferdig verden?


Utviklingsstudier er for deg som er opptatt av Nord-Sør-relasjoner og hva som skjer i det globale Sør. Det er bjelker opp i en lengde på 2m og bjelker som får lastbredder opp til m. Oppbyggingen av taket fra topp til bunn er Sedum – tak, membran duk, 2mm isolasjon og selvbærende takplater. På denne siden finner du informasjon om oppstart av masteroppgave og viktige frister. Et stort antall av studentene skal før eller siden skrive bacheloroppgave.


Erfaringsmessig vil det være ulikheter mellom fagområdene når det gjelder hvilke krav som stilles til dette store arbeidet. Disse kravene vil faglærerne dine informere deg om. På neste side presenterer vi en disposisjon for bachelor-oppgaven. På en så lang oppgave kan godt innledningen være på ca sider, drøftingen på en 3-sider og avslutningen på side.


For bacheloroppgave. Det finnes en forsidemal som du kan bruke dersom du ønsker det. Oppgavetittel må registreres på Studentweb før du leverer oppgaven. Nederst på siden kan du lese hvordan du går frem.


Inspera støtter ikke nettleseren Internet Explorer. Velkommen til Universitetet i Sørøst-Norge (USN)! Vi tilbyr en rekke bachelor, master og videreutdanninger, i tillegg til åtte doktorgradsprogram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg