onsdag 10. september 2014

Bakt potet pris

Finn laveste nettpris her. Med denne metoden kan lett lage bakt potet når det er mange til middag, helt uten stress. Det er ikke nødvendig å pakke hver potet inn i folie heller, skallet blir sprøtt og godt når de bakes uten. Bakte poteter er snaddermat, enten du serverer dem som tilbehør eller alene som en liten rett. Du kan fylle dem kryddersmør, hvitløkssmør, rømme, kesam, hakkede krydderurter, mais, ost og mye mye mer.


Til bakt potet hører altså kryddersmør, mais, dressing, smårettbacon og revet ost.

Alternativt kan man bestille rømme og skinke. Med våre bakte poteter kan du velge skinke, bacon, kryddersmør, reker eller rømme som tilbehør. Med kryddersmør, rømme og salat. Rømme og smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, vårløk, bacon, skinke, mais, ost og mye mer.


Bakepotet gjør seg også godt som tilbehør til biff, laks og grillmat. Bakte poteter smaker godt som tilbehør, men er og deilig som fredagskos. Bakt potet oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Smaker spesielt godt til biff.

Beregn en stor potet pr. Pakk potetene inn i aluminiumsfolie. Bakes midt i ovnen på 2grader i 1-timer. Stikk en kniv i poteten for å kjenne om den er ferdig.


Vi nordmenn er kjent for å spise mye potet , og det er kanskje ikke så rart når det dyrkes så mye god norsk potet her til lands. Vi skiller gjerne mellom kokefaste og melne poteter, hver til sitt bruksområde. I MENY kan du kjøpe mange ulike sorter potet , små og store, kokefaste og melne poteter. Til koking, steking, mosing eller baking. Landbruksdirektoratet skal drive pris - og markedsovervåking langs hele verdikjeden, både nasjonalt og internasjonalt.


Dette skal bidra til et godt fungerende importvern og oppfyllelse av de internasjonale plikter og rettigheter Norge har. En bakt potet kan serveres med all slags fyll. Et veldig enkelt alternativ er å bruke rømme eller en smørklatt, denne varianten er med grønsaker og tunfisk - for å bygge ut til litt mer av et måltid. Her finner du en oversikt over hvilke allergener denne retten inneholder.


Hvis du vil lage bakt potet som en selvstendig rett kan det være lurt å fylle på med hakkede grønnsaker og mais for å få et måltid som metter. BAKT POTET og tips til fyll. En potet som skal bakes, skal prikkes i bunnen med en nål eller spiss kniv.


Legg oppskrift i handlelapp. La potetene få god tid på grillen og server dem med dine favoritter!

Jeg spiser for lite bakt potet. Og fryktelig enkelt! Jeg bruker ikke engang å pakke potetene inn i aluminiumsfolie. Synes de blir bedre om de får bake i ovnen uten folien rundt.


De kan, som kjent, spises alene eller som tilbehør til annen mat. Her bruker jeg potetene som hovedattraksjon og putter tilbehøret oppi potetene. Enkelt å lage er det også.


Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg