onsdag 24. september 2014

Levaxin vektnedgang

Leveringstid 1-dager. Få bonuspoeng på alt du handler! Se alle våre tilbud. Få verdi for pengene her! Levaxin går over i morsmelk, men det er lite sannsynlig at barn som ammes blir påvirket.


Dersom du ammer kan du fortsette å ta Levaxin som anbefalt av legen din. Jeg hadde fått lavt stoffskifte og måtte begynne på medisiner, levaxin. Personer med lavt stoffskifte kan gå ned i vekt når de får. Lavt stoffskifte gjør et vanskeligere å gå ned i vekt uansett kostholdsfilosofi, men normalt er det lettere.


Jeg vet om flere som opplevde vektnedgang kun ved å spise som de. Standardbehandling ved hypothyreose er Levaxin. Det er desverre ikke slik at Levaxin er en magisk slankepille, MEN det kan stagnere vektoppgangen du har opplevd per i dag. Liothyronin etter lunsj i tillegg til Levaxin -dosen om morgenen. Med levaxinen vil forbrenningen din bli normal igjen, og du starter på scratch: Dvs at de ekstra kiloene du har lagt på deg må du jobbe med å bli kvitt på samme måte som andre, men nå har du et likt utganspunkt som resten.


Levaxin og vektøkning Etter siste graviditet mistet jeg gradvis energi, jeg begynte å øke i vekt etter å ha nådd matchvekt mndr etter fødsel, jeg ble veldig deprimert, tørr hu grov stemme, glemsk, sein i tanken, frøs, treg mage, ja kort sagt alle symptomer som kan tenkes. Det er en tilstand hvor skjoldbruskkjertelen produserer for lite av hormonet tyroxin. Den behandles derfor med tilskudd av nettopp dette hormonet.


Man skal dosere opp tyroxin (produktnavn Levaxin ) inntil blodprøven som heter TSH er kommet ned på ca 1- da er man riktig dosert. Men så til dette med vekt. En del pasienter som har sett at vekten deres har gått opp og opp over mange år ved behandling med Levaxin alene har opplevd sterk vektnedgang ved å gå over til Thyroid.


Også nyere studier bekrefter pasienterfaringen. Det er ikke så enkelt som at man bare kan spise mindre og trene mer og så vil vekten gå ned. Husk at ved endringer i medisinering, må medisinene få tid til å virke – det kan ta uker. Pasienter med primær hypothyreose behandles med levotyroksin (tyroksin) ( Levaxin tabletter).


Behandlingen skal alltid starte med en lav dose som gradvis økes til serumnivået av TSH er normalisert. Hos eldre pasienter, og spesielt om de har koronar hjertesykdom, må behandlingen starte meget forsiktig. Insulinresistens sees ofte sammen med hypothyreose og kan være årsak til manglende vektnedgang ved adekvat Levaxin -behandling. Insulinresistens behandles langsiktig med kosthold (restriksjoner på sukker og raske karbohydrater), fysisk aktivitet, inkludert styrketrening, og stressreduksjon. Hun må stadig øke dosen Levaxin for å holde fritt Tog formen oppe.


Dette går ikke lenger, tenker hun og tar med grafen til fastlegen. Først fungerer det – men så krasjer helsen igjen. Jeg kontaktet produsenten Takeda, som mange andre også har gjort. Ingen vesentlig forskjell i skår, men en trend til bedring i symptomer, generell helse og hørselsrelatert minne.


Jeg har også lavt stoffskifte og har gått ned fra til 62. Armour Thyroi 18. Det ble lettere når jeg fikk levaxin og begynte å trimme. Må ligge en del under anbefalt kaloriinntak for å holde vekten. Litt dumt, men sånn er det vel bare.


Ifølge Helseleksikonet. Målet med behandlingen er å fjerne symptomer og plager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg