onsdag 24. september 2014

Sikksakk pålegg

Sikksakk er et mønster av korte linjestykker der vinkelen mellom linjene regelmessig veksler mellom venstre og høyre. Sikksakksømmer brukes innen tekstilfag som forsterkning,, enten langs stoffkanter for å begrense frynsing og rakning eller som forsterkning på steder med ekstra belastning, som for eksempel knapphull. Enn Rødtopp da, finnes den enda? Har i alle fall ikke sett den på mange år. Sinnsykt søtt, men som barn syntes jeg det var veldig godt.


Fikk det nesten aldri fordi mamma syntes det var et unødvendig søtt og usunt pålegg (hvilket hun hadde helt rett i). Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.


Den var i bruntoner med bølgemønster på siden. Kommuneoverlege i Steinkjer, Sunniva Jansdotter Nydahl Rognerud (39), tar lærdom av bølgene hun skapte, men tydelig vil hun fortsatt være. Smør på ønsket pålegg på to brødskiver og legg de oppå hverandre som en blings. Det ble det bråk av.


På den flate siden av brødet (bunnen): Skjer av hjørnene på skrå, slik at skiven får mer hodeskalleform. Del brødskiven i sikksakk i to, slik at hodeskallen får en skummel munn. Tips til gode kombinasjoner: – Leverpostei, majones og sylteagurk eller. En sjarmerende elv går sikksakk mellom to små fjell, til det som kalles Kárášjohka – den buktende elven.


Kulturelt rikt med mektige, varige inntrykk,. Klarer du å klikke riktig? Finner du alle landene i Europa? Større barn kan ta ansvaret for matpakker selv. Felles frokost kan være en verdifull investering.


Spis frokost sammen. Legg bakepapiret på et bor (legg eventuelt et annet bredere papir under. Da blir det ikke så mye søl).


Lag deretter sikksakk -mønster med sjokolade over hele papirstrimmelen og vent til det har stivnet. Løft forsiktig strimmelen opp og sett den rundt kaken. Trekk deretter forsiktig bakepapiret av. Pynt med valgfri sjokolade oppå kaken. Om morgenen er full av stress og mas, vil barna ta med seg den dårlige følelsen til barnehagen, sier Elisabet Gerhardsen, barnepsykolog og forfatter av flere bøker om barneoppdragelse.


For det er mye som kan gå galt om morgenen, særlig i en småbarnsfamilie. Noen kan nekte å kle på seg. Med tiden har ordet gått inn i ordforrådet også i andre idrettsgrener som bruker sikksakk -løyper, slik som snowboar kajakkpadling, windsurfing og skateboard.


Klipp til firkanter i hovedfargen, 15×cm. Sy sikksakk rundt alle firkantene. Lag deg to hjertemaler, et litt mindre enn det andre.


Klipp ut hjerter av stoff i ulik farge og mønster, store hjerter og små hjerter. Legg det største hjertet midt på firkanten og sy tett sikksakk rundt hele hjertet. Han ble innbrakt for å ikke ha etterkommet pålegg fra politiet, opplyser operasjonsleder Frank Brevik. Politiet meldte på Twitter at gjesten skal ha begynt å slåss med vaktene på stedet. Eg lagde også sikksakk med smelta sjokolade over noken.


Bruk fantasien #128578; Husk melkefri sjokolade om du skal lage dei melkefrie. Et juletre som står av seg selv kan være en fin førjulsaktivitet. Kanskje de trenger litt hjelp til tapingen.


Lekkert og imponerende, eller magisk og eksentrisk som i Charlie og sjokoladefabrikken. La fantasien løpe løpsk med speilglasur. Denne oppskriften på glasur passer til små eller stor kake. Husk at kaken som glaseres må være frossen. Mannen er dømt etter straffelovens paragraf 18 også kjent som rasismeparagrafen.


Dommen falt torsdag i forrige uke, skriver Moss Avis. Ett av forholdene han er dømt for er å ha kommet med en rekke sjikanøse ytringer mot en gruppe kvinner med utenlandsk bakgrunn i april i fjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg