onsdag 10. september 2014

Ferdighus arkitekt

Vi har stort utvalg av ferdighus. Bestill din huskatalog i dag. Kundehistorier, byggetips, med mer. Trenger du arkitekt? Legg inn anbud gratis hos oss!

Drømmer du om å bygge et moderne ferdighus eller funkisinspirerte hus av høy kvalitet? Kanskje en spennende flermannsbolig? Da kan vi hjelpe deg - ta bare kontakt om du har spørsmål.


Vi kartlegger gjerne dine behov sammen med deg, og bygger boligen akkurat slik du vil ha den. Da er det selvfølgelig at du får bestemme hvordan du vil ha det. La vår arkitekt hjelpe deg med valg av design, materialer og løsninger.


Vi tar oss av søknader og andre formaliteter, så kan du heller bruke tiden på å planlegge drømmehuset. I AS Ferdighus skal vi skape rom for gode opplevelser og varige verdier.

Funkishus og ferdighus. Vi levering byggesett av arkitekttegnet moderne hus og hytter til fast pris. Se våre huskatalog på nettside. Ferdighus er en komplett leverandør som bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg.


Vår byggemåte gir kort byggetid og lave byggelånsrenter. Urbanhus bygger moderne, funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov. Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig.


Valg av hus dreier seg om smak, men også praktiske behov og ønsker. Arkitekter hos Norske Hus har tegnet ferdighus for norske forhold med rom for å tilpasse ferdighuset etter dine ønsker. Alle husene kan justeres, og våre arkitekter hjelper deg med å skape akkurat det huset som passer deg og din familie. Hedalm Anebyhus leverer arkitekttegnede kvalitetshus, spesielt tilpasset norske forhold. GRATIS TID MED ARKITEKT.


Få gratis tid med vår arkitekt , slik at ditt nye hjem kan tilpasses tomt, ønsker og behov. Start med blanke ark, eller bestill katalog i dag! Skreddersydde løsninger.


Velkommen til en uforpliktende samtale. Vi er stolte av å vise deg våre hus.

Enten du liker herskapelige hus, nostalgisk stil, moderne design eller funkis med nyskapende og innovative ferdighus har vi en husmodell til deg. Alle våre hus er tegnet av våre dyktige arkitekter. Flere produsenter av ferdighus samarbeider med anerkjente arkitekter om å lage spennende boliger. Alle bilder og plantegninger vist på hjemmesiden er kun illustrasjoner og vil derfor avvike fra 1:100-tegninger. Vårt dyktige ingeniør- og arkitektkontor er boligbransjens største og mest komplette, med medarbeidere med kunnskap og kapasitet til å prosjektere de fleste typer bygg.


En av våre styrker er det tette samarbeidet mellom arkitekter , ingeniører og arealplanleggere. Sverige har lange tradisjoner med bygging av trehus. Selv om man kaller våre hus ferdighus , har vi trolig til gode å bygge to like hus. Utenlandske besøkere lar seg ofte sjarmere av de koselige og solide hustypene man ser overalt i svenske bygder og byer.


Opprinnelig var svenske trehus bygd som massive tømmerkonstruksjoner. I dag anses byggingen av tømmerhus som et tidskrevende håndverk, og. Huset kan tilpasses dine behov. Et ferdighus er aldri helt ferdig.


Hvis man ønsker å endre det originale huset, jobber man frem en optimal planløsning sammen med byggmesteren. De aller fleste husene kan bygges på ulike tomter, både flate og skrå. Norske hus leverer arkitekttegnede hus og hytter med fokus på det praktiske, kvalitet og estetikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg