fredag 5. september 2014

Beste parfyme for menn 2018

Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer , sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Ny, elegant og feminin duft? Finn din favorittduft hos Luxplus.


Gode tilbud på parfymer hos oss. Norges største Nettbutikk for Menn!

Trygg og sikker netthandel. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme , hårpleie, hudpleie og makeup. Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr. Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. Ofte omtalt som den beste parfymen for menn.


Aventus har en unik og elegant duft med noter av tre og røket ananas. Keen på en ny parfyme ? Parfymen er velbalansert og langvarig. Sjekk ut topplisten over våre bestselgende parfymer for menn.

VI har oppdatert listen med de siste nyhetene som har falt best i smak hos våre mannlige kunder. Leter du etter de mest populære parfymene akkurat nå? Sjekk ut vår toppliste med våre bestselgende parfymer for menn og kvinner akkurat nå.


Kanskje får du inspirasjon til å finne en ny favoritt eller overraske noen med en fin gave? Men nå kjenner jeg veldig på at jeg trenger noe nytt innen duft! Litt mer optimisme, friskhet og energi. Selv om du fortsatt får bestselgere som har mye sødme i seg vil du oppdage at det har kommet en ny gjeng dufter som har tenkt til å henge i hyllene en stund. Det viktigste er å velge en parfyme du selv liker, men samtidig er det viktig å ikke forgifte alle rundt deg.


Uansett må du stole på deg selv – test parfymene og undersøk markedet før du bestemmer deg. Nå er du klar for å utforske verdenen av duft og velge den riktige parfymen. Ta opp utfordringen og velg en duft. Vanilje skal være den mest beroligende duften, faktisk skal den ha en mer avslappende effekt enn lavendel.


Kanskje er det derfor jeg alltid ender opp med vaniljebaserte parfymer. Jeg har flere favoritter, men nå mot sommeren vil jeg bruke Morn to Dusk fra Eau d´Italie. Den er varm, søt og ikke for dominerende.


Friske dufter passer som oftest bedre om sommeren, og litt mer krydrede parfymer er å foretrekke om vinteren. For å unngå duftkollisjon kan det være lurt å kjøpe en deodorant i samme serie som parfymen din. Husk å alltid prøve parfymen på deg selv før du kjøper den, den kan nemlig dufte annerledes på forskjellige personer.

Kvinner liker en maskulin lukt på menn , og menn setter pris på en søt fruktig eller blomstrete duft på kvinner. I følge Coco Chanel Bør en kvinne ha på seg parfyme hver gang hun ønsker å bli kysset, så spray en dusj med parfyme på vei ut døren før du skal på en date, eller kanskje bare før du skal på jobb. Disse parfymene selger best i Norge akkurat nå. Vi har alle våre favorittdufter, og mange har en signaturparfyme de dusjer halsen med hver morgen.


Men dufter, og hva man ønsker å dufte, forandrer seg etter temperatur og årstid. Av kompiser har jeg hvertfall hørt Armani og One million. Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Finn parfyme i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning.


Til han som trives best i nystrøket skjorte Ralph Lauren er mer enn et motemerke og et dufthus – det er en livsstil. Den nye duften Polo Ultra Blue er for mannen som føler seg like hjemme på seilbåten som på den store festen. Sammen skaper frisk sitrus, salte mineralnoter og forblåst tre en sporty, frisk og sorgløs duft. Take a walk on the wild side with this safari-inspired men 's fragrance from Memo Paris. Best Complex Scent.


Drakkar and Old Spice and up your smelling game. It’s a complicated scent-field out there so we’ve chosen our top cologne for men this season. There’s the classics, the newbies, the risk takers…and there’s the perfect scent for you. Virker best på: Alle hudtyper Med L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Lotion får du en dagkrem som gir huden din den energien du har behov for. Ved hjelp av kremens høye innhold av mineraler vil de tegnene som kan være for tretthet og stress avta i takt med bruken av L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Lotion.


Det var en parfyme som het SAMBA en gang i verden, det er uten sammenligning den beste parfymen jeg har kjent på en mann ! Den passer selvfølgelig ikke til alle, for effekten av lukten avhenger av personens naturlige kroppslukt, men treffer du på rett person med denne, skal du lete lenge etter en bedre lukt. Noen som husker den el?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg