fredag 19. september 2014

Meny jobb

Finn din drømmejobb i dag. Det skjer noe hele tiden og ingen dager er like. Er du glad i mennesker, serviceinnstilt, lærevillig og positiv - da har du stor mulighet for å lykkes hos oss. Alle handler mat i dagligvarebutikken, men hva vil det si å jobbe i en dagligvarebutikk? Under kan du lese om ulike stillinger i MENY og du møter noen av våre ansatte.


Kokk, Assisterende butikksjef, Ferskvaremedarbeider og mer!

Meny er tilgjengelig på Indeed. MENY Bryn søker fire nye varefyllere. Som varefyller jobber du med å fylle på varer i butikken, rullere varer og gjennomføre datosjekk. Du vil jobbe i snitt timer i uken, med vakter på kveld og i helg. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 19.


Se jobbmuligheter hos Meny.

Les anmeldelser av arbeidsplassen fra nåværende og tidligere ansatte samt søk på ledige stillinger. I MENY er mennesker vårt viktigste konkurransefortrinn. Våre kunder ønsker det lille ekstra, enten det er fagkompetanse eller service. Vi er derfor opptatt av å gi alle om jobber hos oss, de beste forutsetninger for å bli gode kundeveiledere.


MENY Masters er vår digitale læringsarena hvor vi setter det lille ekstra i system. Handle matvarer på nett og få MENY -kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem! Kokk, Nodee Sky Ønsker Å Utvide Sitt Team Med Nye Servitører, Assisterende Ferskvaresjef og mer! Vil du jobbe hos Pizzabakeren?


Vi vokser raskt og vi trenger nye medarbeidere i hele Norge. Hvis du er motivert og lærevillig se på våre stillingsannonser her. Kron I andre dagligvarebutikker hvor venner jobber hører jeg at de f. Vet ikke hvordan det er med meny , men det gir mer mening at ansatte får med seg enn at det kastes. Søk Handlelapp Lukk lappen. I kaféene våre finner du salgshyller med noen av våre beste smaker.


Flere av produktene lager vi selv. Andre er nøye utvalgt på bakgrunn av smak og kvalitet. Her finner du ledige stillinger til alle selskap i NorgesGruppen.


Av disse er cirka 3ved hovedkontoret i Tønsberg. De øvrige ansatte jobber i avdeling for nød og beredskapskommunikasjon i Oslo og Moss, tilsynsregionene for eltilsyn, Norges brannskole, Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap, sivilforsvarsdistriktene og ved Sivilforsvarets beredskaps- og kompetansesenter.

Søk etter ledige stillinger. Komplett oversikt over ledige stillinger - mer enn 12. Mange rekrutteringsløsninger. Den enkleste og raskeste måten å bestille din favoritt pizza via internett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg