tirsdag 30. september 2014

Elkjøp fotoprogram

Derfor tilbyr vi 1 fornøydgaranti på en lang rekke av fotoproduktene du kan lage via vårt gratis fotoprogram. Med bestillingsprogrammet er det raskt og svært enkelt å bestille flotte fotoprodukter. Enten du bestiller CEWE FOTOBØKER, digitale bilder, fotokalendere, fotogaver eller noen av våres mange andre fotoprodukter, sender vi det hjem til deg med posten. Uansett hvilken tilgang du foretrekker, så får du et resultat som vil vekke glede i mange år fremover. Elkjøp Fotoservice – kvalitet og service hele veien!


Det er naturligvis du som bestemmer! Udover muligheden for at få effekttryk på hardcoveret kommenterede TIPA-medlemmerne på den intuitive designproces, der gør det muligt og nemt for alle uanset erfaring at skabe deres egen personlige fotobog: ”Den online skridt-for-skridt proces gør det nemt at. Har du spørsmål eller trenger hjelp til bestilling av fotoprodukter, er du velkommen til å kontakte kundeservice. Vi sitter klare til å hjelpe mandag til fredag.


Ved alle pris-opplysninger er det oppgitt veiledende utsalgspriser inkl. Sluttprisen opplyses i bestillings-forløpet før den bindende bestilling fra den aktuelle forhandler blir inngått. Har du mange monterte lysbilder stående i et skap på loftet? Kanskje har du også du arvet farfars gamle fotoalbum?


Mange fotointeresserte mennesker vil trolig nikke gjenkjennende til begge deler, mens man med skrekkblandet gru ser at dette bildematerialet nok burde vært skannet, dvs. Skap en unik dekorasjon til veggen med dine bilder – mange materialer og størrelser. Vi vet hvor viktige gode minner er.


Derfor vil vi gjerne sørge for at du kan gi dine minner akkurat den plassen de fortjener og gjøre det vi kan for at du kan bruke kreativiteten din og få akkurat det resultatet du ønsker deg. Med CEWE FOTOBOK får du benytte en software som er tilrettelagt for å gi deg det du trenger, og som tilbyr deg alle muligheter til å oppnå det du ønsker. Du markerer ganske enkelt de bildene du vil endre formatet på og velger deretter “klassisk bildeformat”. Fotoprogrammet beskjærer da bildene dine slik at sideforholdet endres fra 3:(x cm) til 2:(x cm). Mange muligheter å velge mellom, så det er noe for enhver smak.


Hakk i hæl med poeng og terningkast kom FotoKnudsen. Slik skaper du fotoalbum på nettet. Husker du før i tiden når man gjorde egne fotobøker på papir? Med albumbla klister og glitterpenn?


Design din egen personlige CEWE FOTOBOK. Lag den til deg selv eller gi den i gave. Fremkalling av bilder og foto Ta vare på minnene og få dine digitale bilder på ekte høykvalitets fotopapir!


Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Last ned vårt gratis fotoprogram. Da er du sikret designmuligheter utover alle grenser! Du kan leke med farger og forskjellige bakgrunner, og du kan designe fotoboken din ned til minste detalj.


Du har ikke bestilt noe før du trykker på Kjøp. Japan Photo er kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser på fotobøker, kameraer og fotoutstyr. Bestill på nett eller besøk oss i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg