tirsdag 23. september 2014

Innboforsikring dekker

Standard innboforsikring dekker innboet ditt ved brann, vannskade og tyveri, mens topp innboforsikring i tillegg dekker uhell og har høyere erstatningssummer. Oversikten er veiledende. Se her for detaljerte vilkår.


Her er du selv ansvarlig for at du har riktig forsikringsdekning. Innboforsikringen skal dekke verdien av alt løsøre i hjemmet.

Se også: Guide til innboforsikring. Test av innboforsikring. Norges beste innboforsikring skifter navn. I over femti år har vi arbeidet for å gi gode og trygge avtaler til våre medlemmer.


Noe av det vi er mest stolte av er innboforsikringen vår. Den dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt. Hva dekker innboforsikring ? Beskytt stort og smått du eier mot tyveri og skade - hjemme og ute i verden.

Forsikringen alle må ha. Mobilforsikringen dekker alle familiens mobiler, også når dere er på reise. Egenandelen er kun 5kroner og du får tilsvarende telefon i løpet av kort ti ofte innen dager.


Vi gjør oppmerksom på at opplysningene her er forenklet og forkortet i forhold til fullstendige vilkår, og at bestemmelsene i de ulike forsikringsvilkårene alltid vil være gjeldende. Lav egenandel i forhold til det som er vanlig i markedet. Vilkårene er meget konkurransedyktige og du har brede dekninger. Dekker typiske uhell.


Vi dekker sykkeltyveri, uansett om sykkelen står låst på arbeidsplass, skole eller annet sted. Finn beste innboforsikring. Denne oversikten viser hvilke dekninger som alle forsikringsselskapene har, eller bare noen har i en innboforsikring. For de fleste er det helt nødvendig å ha en innboforsikring. Hos oss kan du innhente pakketilbud på flere forsikringer, inkludert innboforsikring.


Hvis du blir utsatt for tyveri, skade eller brann, kan du tape tusenvis av kroner hvis du ikke har innboforsikring , eller hjemforsikring, som noen kaller det. Vår beste innboforsikring dekker eiendelene dine og i tillegg uflaksskader i og utenfor hjemmet. Prøv vår innbokalkulator og beregn pris på innboforsikring.


Vår innboforsikring dekker tap og skade på privat innbo og løsøre med inntil millioner kroner per skadetilfelle. Utdanningsforbundet.

For deg som allerede har forsikringen, så finner du her forsikringsbevis og vilkår for vår kollektive innboforsikring. For oversikt over alle dine kollektive forsikringer som du har kjøpt, logg inn på Min side. I tillegg tilbyr vi fri tilgang til assistanse­telefon for å unngå, oppdage eller rydde opp i ID-tyveri. Når du flytter: Skal du flytte uten flyttebyrå?


Innbo Pluss dekker gjenstandene du selv flytter mens de er på vei mellom gammel og ny bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg