torsdag 11. september 2014

Babyrom

Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle i nettbutikken.


DE BESTE SENGENE TIL DE MINSTE.

De beste babysengene våre er fra Oliver Furniture og Leander. Barnerommet vil man ha så trivelig som mulig for de små. Her på Jollyroom har vi Nordens største utvalg til barnerommet. Vi har barnemøbler, barnesenger, belysning, sengetøy, innredning, praktiske oppbevaringsløsniner og mye mer!


BABYROSengehimmel, babymøbler og pastellfargede tapeter frister sikkert å innrede barnerommet me men det er langt viktigere ting å huske på først - som en god seng, en ammekrok og mye oppbevaringsplass. Alt dette har Princess tenkt på når vi har satt sammen vårt utvalg av interiør for barnerommet, slik at de som kommer innom butikk og nettbutikk finner gode og morsomme produkter som er trygge, miljøvennlige og av god kvalitet. Hvis du har spørsmål, ikke nøl til å ta kontakt med oss.

Innred med fototapeter av høy kvalitet. Hos Photowall finner du et bredt utvalg av populære og moderne fototapeter. Du får fri frakt og rask levering.


Gulvtepper fyller ut rommet og gjør det komplet på en helt spesiell måte, og inne på barnerommet kan man virkelig bruke fantasien! Vi på Jollyroom har et helt supert utvalg av lekre og barnevennlige tepper til de små! Hoppekids, Bopita og mange fler.


Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene. Vi har møbler tilpasset for barn i barneformat. Alt fra gode senger til smart oppbevaring av barnets leker. Vi har innredningsdetaljer som myke sengesett, herlige tapeter og koselig belysning som passer både små og store og alle hjemmets rom.


Morsomt sengetøy, Bumper Car, fra Snurk. Da er dette sengetøyet for deg! Med dette får du kanskje ikke farten og spenningen, men du kan i det minste kjøre så mange runder du vil, helt til du sovner! Stort utvalg av merker Gratis frakt fra 500kr Kjøp online nå!


En mobilversjon er tilgjengelig Gå over til den mobile.

Babyrom på pinkorblue. Som vi allerede har vært inne på, er det viktig å beholde så mye gulvplass som mulig. De fleste babyrom har noen få, utvalgte møbler, og her har vi samlet våre beste tips til møblering av dette rommet: Ikke plasser tunge gjenstander, som for eksempel hyller eller en lampe, over sengen. De kan gjerne være lakkert eller malte tregulv, laminat av god kvalitet (spør forhandler eller NAAF) eller parkett. Det kan virke truende.


Rommet bør ha minst mulig støvsamlende møbler og tekstiler, Kosedyr og tekstilprodukter bør vaskes og luftes ved behov. Her finner du alt du trenger for å skape det perfekte barne- eller babyrom met. Velg mellom et stort utvalg av barnegardiner, dyner, puter, sengetøy, kosedyr, pynteputer og mye mer – alt for at du skal få den beste tiden med dine små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg