mandag 8. september 2014

Ingen har falt i vannet vits

Hva, er du dum eller? Nu Korpinen skal du komme til et ställe som ingen har varit för. Då gick det et sus från Pekka nedöver stigen til gossarna: - ”Nu tar han hon i röven! Pekka og Toivonen satt på en benk en varm sommerdag.


Toivonen og Pekka så at brettseileren falt i vannet og dukket under.

Plutselig kom en moderne brettseiler på vannet. En kvinne falt i vannet fra Hurtigruten MS Finnmarken mens den lå til kai i Havøysund. En mann (74) er bekreftet omkommet etter at han falt i vannet fra en eldre fritidsbåt, lørdag formiddag.


Mannen i båten har ingen anelse om det som skjer like over ham. Det har politiet konkludert med i etterforskningen som har pågått siden hendelsen. Tauferge kantret i Akerselva – alle om bord havnet i vannet.


Det ble iverksatt en stor redningsaksjon ved Frysja etter at en tauferge kantret i Akerselva. Mann falt i vannet ved Vøringsfossen.

Han har fått en kul i hodet etter at han ble ført meter avgårde i vannet. Hansemann på fire var skikkelig sint på mamma : Jeg får ikke lov til noen ting ,jo ! Han trampet og skrek,og truet med å rømme. Mor hørte at døra til soverommet smalt igjen og at gutten romestrerte med skuffer og skap.


Det var tydeligt at han pakket. Til slutt kom han trekkene med to store kofferter. Har mobilentelefonen fått seg en ufrivillig sommerdukkert? Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser.


En person har falt i vannet fra Hurtigruten i det den var i ferd med å legge til kai utenfor Ålesund sentrum, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter rundt 18:15. Klokka 19:melder. De fleste som har falt i vannet har blitt reddet ut eller kommet seg opp, men det har også vært dødsfall. Sammen med Trondheim kommune, politiet, Trondheim havn og KLP har vi i Trøndelag brann- og redningstjeneste det siste året jobbet med å øke sikkerheten ved elv, kanal og havneområde. Kontroll på personer på stedet, ingen alvorlig personskade.


Politiet skriver på Twitter kl. Brua raste sammen rundt kl. Basert på høyden på fallet, temperaturen i vannet og det at han ikke hadde på seg redningsvest eller redningsdrakt, har vi ikke lenger et håp om å finne han i livet, sier Mannsåker.

Redningsselskapet: Så bra. Var på vei fra hytta til ektemannen som sov i båten før hun falt i vannet På båttur og besøkte venner på hytta. Vi har ingen vitner som så at dette skjedde,.


Barn falt i vannet. Vi er overrasket over at vi ikke har mottatt noe avdrag på lånet ditt. Da skrev Olsen tilbake. Ingen ble skadd i hendelsen. Det er ingen grunn til å være overrasket.


Det stemmer at jeg ikke har sendt pengene! Vennlig hilsen Jensen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg