tirsdag 30. september 2014

Hekle teppe med staver

Fine tepper til gode priser. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp!


Hos Hobbii finner du et stort utvalg av kvalitets Heklenåle.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Legg opp masker. Hver rute har omganger i vårt teppe.


Annen hver stav i videoen hekles som beskrevet i teksten, men annen hver stav hekles ved at det trekkes gjennom masker, og så kastes og trekkes gjennom de to siste maskene. Hvorfor ulik metode for annen hver maske? Vanligvis hekler man en taggekant ytterst og da blir det en perfekt størrelse… :O) Hva slags garn du bruker er uvensentlig, dette er en oppskfrift som passer til alle typer garn!

Ta en titt på videoen og se hvordan du kan klare å hekle slike søte ruter! Snart kan du lage et lite teppe ! Her lager du staver , kjedemasker og staver , fortsett slik videre over hele arbeidet til du kommer til slutten av raden. Nå er du på toppen. Dette gjør du nå frem og tilbake til du har fått den størrelsen du ønsker på dette teppet.


Lær å hekle skjellmønster og opphøyde staver. Lykke til, hilsen Tove. Festet blir finest uten knuter, bare hekle 2-masker med dobbel tråd så går det bra. De første omgangene hekles på denne måten med staver i hver maske.


Fortsett å øke på hele matten, men avta gradvis etter hvert som matten øker i omfang. Pass godt på at matten ligger flatt mot underlaget når du legger den ned. Dette teppe kan hjerne brukes i bilen, over sengen eller som vognteppe. Her er et bilde av det ferdige babyteppe: Dersom du ønsker å hekle dette babyteppe kan du laste ned Heklet babyteppe. Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg.


Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Kjøp staver hos Outnorth. Gjenta med tre staver i hvert mellomrom og hekle hjørne i hjørnene etter beskrivelsen over.


Begynn omgangen med lm=st, hekle videre staver.

Slik fortsetter du helt til du syns det er langt nok. Hekle hjørne, se beskrivelse over 3. Teppe av staver og luftmasker. Steg videolinetoppen. Viser hvordan jeg snur når jeg hekler teppe av luftmasker og staver og hvordan jeg hekler.


Lær deg å hekle Bestemorruter på 8. Når du har kontroll på luftmaskene, skal du lære å hekle fastmasker. De hekles inn i luftmaskene fra side til side, som du ser i videoen ovenfor. Tips: Hvis noe går galt- garnet faller kanskje av nålen eller du glemmer hvor langt du er kommet med masken (tro meg, det kan lett skje) – så kan du alltid dra lett i tråden du har rundt pekefingeren og starte fra begynnelsen igjen med masken. I første omgang er det staver rundt ringen. BESTEMORSRUTER: Både Nærø og Frydenlund mener at nybegynnere kan begynne med å hekle et teppe med bestemorsruter.


Jeg viser hvordan starter når jeg hekler teppe med luftmasker og staver. Så lett å forstå dine steg for steg;) Har akkurat heklet sammen mitt første arbeid med oldemorsruter ved hjelp av deg. Har akkurat startet min lille blogg også hvor jeg forteller om ting jeg lager eller pusser opp, og noe av dette selges på bloggen min, i bua mi og på finn. Når du er kommet til slutten av arbeidet, hekles lm, snu arb.


Til hvert teppe har jeg. For ca ett par år siden kunne jeg knapt nok hekle og jeg hadde heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg