tirsdag 2. september 2014

Kviselignende utslett på kroppen

Utslett på kroppen. Dagen etterpå dukket det opp flere slike. Etter antibiotika kuren ble han bra, men kom flere kviselignende utslett i samme område, men de ble ikke betent på samme måte. De kommer nå litt rundt om på kroppen.


Kragebein, albuen, helt nede på magen. Sopp ellers på kroppen blir gjerne kalt for ringorm”.

Vær også oppmerksom på at enkelte alvorlige infeksjoner, som blodforgiftning eller meningokokksykdom, kan gi hudblødninger som likner på utslett. Eksempler på hudsykdommer som gir utslett eller andre hudforandringer er: EkseHuden blir rød og væskende eller tørr og skjellete. Nye prikker er røde, mens huden rundt er kvitere enn resten av huden.


Noen store og noen små. De store er litt vonde å være borti. Har på armer, bena og ryggen : mest på bena og minst på ryggen. Se bilder av ulike utslett hos både barn og voksne.


Mange påvirkninger og sykdommer kan gi utslett i ansikt, på hender eller kroppen.

Kviselignende flekker, røde prikker, store flekker eller knapt synlige nupper. All informasjon på NHI. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til.


Tørr hud skyldes ofte alder eller miljø baserte faktorer som langvarig bruk av air condition der man har dette, tørr luft på grunn av fyring om vinteren, og at man vasker seg, dusjer eller bader for mye. Hudsykdommer og utslett. Mange hudsykdommer fører til kløe, inkludert eksem (dermatitt), psoriasis, skabb, lus, vannkopper og elveblest. Symptomene begynner med en vesikulær (blemmer) utslett på kroppen. Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødflammet hud i ansiktet, særlig i pannen, på haken, over nesen og i kinnene.


Ved aktiv sykdom kan det også komme små røde hevelser, kviselignende utslett og synlige blodkar. Les mer på Apotek 1. Om det er et kløende utslett finnes det lindrende. Gutt på år som har noe kviselignende utslett. De vanligste utslett hos nyfødte og spedbarn.


Enurese – ufrivillig vannlatning hos barn. Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen.

Rødt, kviselignende utslett på brystet som klør noe helt forferdelig skrevet i AnonymforuHjelp! Jeg er en kvinne på år som i flere år har vært plaget av kviselignede utslett med (moderat)kløe på bryst, rygg og delvis mage. Jeg er en dame på år som nå har vært plaget av kviselignende utslett kun på brystkassen og litt på halsen i ca. Jeg har ikke hatt vannkopper kan ha blitt smittet.


Hvordan vite før utslett 18. Da kroppen min begynte å hangle var jeg veldig plaget med kuldeeksem. Klødde noe forferdelig. Måtte ta noen kortisonkurer og gikk jevnlig for å ta sol.


Det var det de kalte det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg