tirsdag 30. september 2014

Kveldsmat lørdag

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Her er hennes fem beste forslag til hva du kan lage deg til kveldsmat : Smør deg noen knekkebrød med favorittpålegget ditt. Bland sammen litt mager yoghurt, müsli, bær og nøtter.

Lag en skål med oppskåret frukt, vaniljekesam og nøtter. Se fristende forslag til hva du kan spise! Et lite kveldsmåltid kan bidra til å gi deg en god natts søvn. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning.


Omelett kan også bli super kveldsmat , prøv en variant med ost, sopp og løk. Eller lag fylte wraps med smøreost og frisk salat. Pitabrød kan også brukes til kveldsmaten, fyll dem med mozzarella, tomat og basilikum og det blir nesten som en Capresesalat i pita.


Har vi gjester, er det annerledes, selvsagt.

Men det går jo litt tid mellom hver gang noen slår seg ned på gjesterommet. Så denne uken kom tre jenter på kveldsmat. Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden.


Kveldsmat , derimot, krever ingen overnattingsgjester. Her er de fylt med kylling, vendt i en søt og spicy saus. Skoleåret starter lørdag 22. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Havørn fikk seg en måke til kveldsmat. Lørdag kveld ble det liv og røre blant måker og ender i Stølsvigen da en havørn dukket opp på jakt etter kveldsmat.


Alle må ha med egen tørrmat til frokost, lunsj og kveldsmat. Inkludert i prisen er kveldsmat fredag, middag lørdag , overnatting, jaktkort og selve kurset. Dette serveres mandag- lørdag kl.


Etter møtene er det også god tid til samtaler med både kjente og nye. Her kan du benytte anledningen til å bygge gode relasjoner med andre mennesker.

Det er overnattingsmuligheter i nærheten. Thon Hotel Stavanger er et helt nytt hotell midt i Stavanger sentrum – kun et steinkast fra byens uteliv, kultur- og underholdningstilbud. Hos oss er kveldsmat fra mandag til torsdag inkludert i prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg