torsdag 25. september 2014

Lasagne trine

Hei Trine #128578; Føyer meg i rekker av tilhengere! Når matoppfinnsomheten stopper opp, finner jeg alltid noe her #128578; Denne oppskriften skal prøves! Jeg pleier å lage hjemmelaget Lasagne , og jeg pleier å ha en liten dasj kanel i kjøttsausen (ca kryddermål til 6gr) , og det smaker fantastisk! Men jeg ønsker meg veldig et godt tips til en form som er tilpassa standard lasagne -plate str.


Hjemmelaget lasagne er en sikker vinner på middagsbordet både til hverdag og når du får gjester.

I dag kan jeg friste med en deilig vegetarlasagne med mange gode smaker, og som fikk ben å gå på da den ble servert til gutta mine. Her er en klassisk oppskrift. Med en saftig bolognesesaus laget av kvernet kjøtt av god kvalitet, pancetta, grønnsaker i små terninger og en fyldig saus rikelig toppet med ost er lasagne den perfekte kosematen.


Bruker ofte bloggen din som inspirasjon og tips når vi lager mat i helgene. Denne vegetarretten lager vi som en av flere til min sønns konfirmasjon slik at vegetarianere også kan spise seg mette i selskapet. Gleder meg til å smake den.


Takk for en oversiktlig og informativ matblogg. Det er så utrolig godt, og vi har laget den fra bunnen av de siste årene.

Men jeg har aldri laget den med ostesaus så det bestemte jeg meg for å teste ut. Handlet inn varer, kom meg hjem, pakket ut og fant ut at jeg måtte ut et par ærend – søren! MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter.


Lasagna al pesto er en typist rett fra Liguria, det var en av rettene som jeg lærte bort til matglade sprudlende nordmenn som var med Trines matblogg da de var på kokkekurs hos meg her i Italia. Lasagne med kjøtt- og grønnsakssaus En lasagneoppskrift med mange sunne grønnsaker i tomatsausen, er populær hverdagsmat. Lasagne er noe kjæresten ikke kan få nok av her i hus, så når han får et ja, vi kan da godt spise lasagne denne uken går han i gang med å kokkelere med en gang! Dette er en kraftig og mettende rett, med smak av Italia.


Topp lasagneformen med ostesaus og litt av kjøttsausen. Strø over revet Jarlsbergost. Stek lasagne formen i ovnen på 2grader i ca. Serveres med frisk salat og ostesaus. By Stein Ivar on 16.


Glutenfri, Ost, Pasta. Denne lasagnen er gjort raskt og er god som store og små i familien liker. Lær hvordan du lager ordentlig lasagne med digg kjøttsaus med denne enkle oppskriften.


Pass på at du ikke går fra ostesausen når du lager den. Blir den brent er det bare å kaste den og starte på nytt.

Jeg vil på det sterkeste anbefale å prøve å lage hjemmelaget lasagne ! Den blir utrolig mye bedre enn den ferdige pose lasagnen, og det er ikke vanskelig å lage. Du trenger bare å bruke ei gryte ekstra, så det blir ikke så mye mer utav det, og det smaker supergodt! Vi nordmenn kaller hele ovnsretten med pasta, ostesaus og kjøttsaus for lasagne. Men det er faktisk bare pastaplatene som heter lasagne på italiensk.


Lise Finckenhagen lager kjøttsaus som skal. Det er veldig enkelt å lage lasagne fra bunnen selv, og du bruker ikke mange ekstra minutter sammenlignet med å lage den fra halvferdige posepakker du kjøper i butikken. Den hjemmelagde smaker dessuten mye bedre, og da er det du og ikke fabrikkanten som har kontroll på hva middagen din inneholder.


Tidligere denne måneden kunne Trine Sandberg (52) markere at det er ti år siden eventyret med Trines matblogg startet:. I november ble hun for andre gang på rad kåret til Årets matblogger i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg