onsdag 10. september 2014

Rikshospitalets slankekur 3 dager

Det danske rikshospitalets stoffskiftediett er navnet på denne ekstreme dietten. Selv om diskusjonsforumene viser til at sykehuset selv har sagt at den er en feiltakelse og at den ikke anbefales, så har tilhengerne av kuren sverget til den. Den varer i dager og har hjulpet mange med å kvitte seg med overflødig fett. Sv: dagers kuren Dette så hardt ut!


Etter to dager våknet jeg av at jeg var så svimmel, og svettet noe enormt. Ved introduksjon av kjøtt, fugl og fisk tilføres proteiner og fett slik at forbruket av muskelvev stopper opp. Et vekttap på 2- kilo er ikke uvanlig, men dette er som oftest mest vann. Hvis man begynner å spise vanlig mat igjen, går man raskt opp de 2- kiloene man eventuelt har mistet, forklarer legen. Husk å drikk rikelig med vann og det er ikke anbefalt å gå på denne dietten over lengre ti max en uke og vi anbefaler alle å rådføre seg med legen sin før de starter på diett.


Start med dag og fullfør til og med dag , dersom du ønsker å fortsette noen dager til starter du bare på nytt på dag 1. Vi håper resultatet blir bra! Men det jeg vet, er at den virker, -kg ned på dager. Jeg vet også at den smaker veldig godt. Jeg har elegant lagd min egen variasjon på denne, med krydder som øker forbrenningen enda mer. Jeg selv tok av kg på dager med denne oppskriften.


Det er ingen problemer å bruke denne i flere uker så lenge du føler deg ok. Så husk - denne suppekuren skal kun brukes i syv dager. Slankekuren gir raske resultater – Fordelen med denne kuren er at den virker bra på de to-tre ekstra kiloene, sier ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky.


Lovte i går og skrive ned denne dietten. Husk: Ingen mellommåltider. Dietten fungerer ved en kjemisk nedbrytelse. Salt og pepper kan brukes, men ingen andre krydder.


Kaffe, te og vann kan drikkes til og utenom måltidene. Må også nevne at hvis du har gått fra 1til kg på dager , så betyr ikke det at du har mistet kg fett. Ren matte vil tilsi at du har mistet -kg fett,avhengig av energibehov og forbruk, resten er muskelsvinn og væske. Glykogen binder vann, og når du spiser lite vil man selvsagt miste mye av det.


DAGERS STOFFSKIFTEDIETT FRA DET DANSKE RIKSHOSPITAL. UTEN at du øker i vekt de nærmeste to år. Denne dietten påvirker folk forskjellig. Etter dager vil du få mer enegi enn da du begynte.


Så lenge du ikke jukser! Etter noen dager kan du merke forandringer i fordøyelsen. Ved forstoppelse kan du spise en kopp med brand eller annen fiber. Selv om du drikker svart kaffe med dietten, vil du føle mindre behov etter koffein etter dag 3. Jakob Stoustrup hadde bestemt seg for å gå ned kilo på dager.


Slankekur Enten du leter etter en effektiv slankekur med raske resultater eller en mer varig livsstilsendring, får du hjelp til å gå ned her. Vi har samlet all den nyeste kunnskapen om slankekurer, matplaner, oppskrifter og tips som hjelper deg med å bli kvitt kiloene. Man skulle tro at det var den mest gjennomtenkte kuren som noen gang hadde vært lansert, laget av landets beste eksperter på området.


Rikshospitalets slankekur høres veldig flott ut. Men, så viser det seg at det hele er falskneri! Ble kvitt godtesuget, spiste masse mat og var aldri sulten eller slapp, mista kg på dager som ikke kom på igjen. Tror faktisk disse er bedre. Mer overskudd også.


Jeg ville aldri kasta meg på denne kuren. Vet at sånne ekstrem lavkalori dietter vil føre til muskeltap, i tillegg til fett tap og vet også at det som anbefales er kost og livsstilsendringer, men tenkte å prøve den. Hvis du har gått ned mer enn kg, må du ta to dager pause før du kan starte igjen med dag 1. Har du ikke jukset – har du gått ned mellom 5-kg.


Hvis du fortsetter vil kroppen din bli ren og du vil føle deg så vel som aldri før. Du kan gjennomføre programmet så ofte du vil. Du vil føle deg lettere og full av energi. Mange bruker den som et redskap for å gå ned i vekt, men egentlig er den mer en helsestrategi enn en slankekur.


Her kan du lære mer om keto-dietten og få tips og kostplan om dietten. Resultater etter 2- dager. Hægh har drevet med kost- og kursveiledning i år. Og hun har ikke tall på hvor mange kvinner hun har hørt snakke fortvilet om magefettet.


De som har slitt med for mye magefett i flere år, vil absolutt ha størst utbytte av en varig omlegging av kostholdet. Da er du kvitt fettet for alltid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg