onsdag 17. september 2014

Nattesvette tidlig gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Føler du deg svimmel, kan det være et tidlig tegn på graviditet.


Tidlig i svangerskapet utvider blodårene seg. Lavt blodsukker kan også være en medvirkende årsak, sørg derfor for at du drikker og spiser jevnlig. Helt vanlig Jeg vekslet mellom kulderier og svetteanfall tidlig i graviditeten.


Ble litt bedre etter hvert og nå (uke 20) så begynner jeg å bli veldig svett igjen. Dette skjedde spesielt på natten. Nattesvette - overgangsalder. En annen årsak til plagsom nattesvette kan være overgangsalder. De første tegnene på at overgangsalderen er i gang er at menstruasjonen blir uregelmessig, og at det kan gå to til tre måneder mellom hver mens, har Bjørn Gjelsvik, allmennlege og forsker ved Universitetet i Oslo tidligere uttalt til Lommelegen.


Blant voksne kan nattesvette skyldes lymfekreft og blodkreft. I enkelte tilfeller kan noen oppleve økt svette uten at det foreligger noen klare årsak. Denne tilstanden kalles for idiopatisk hyperhidrosis. Det starter ofte innen en uke etter unnfangelsen, og brystene kan virke hoven og føler ubehag eller sår ved berøring. Andre ting som kan forårsake ømme bryster omfatter p-piller og kommende menstruasjon.


Men de er definitivt ikke den mest vanlig tidlig graviditet karakteristiske og bør ikke tas som en viss tegn på graviditet, spesielt hvis de er din eneste symptom. Du må se etter andre tegn på tidlig graviditet, inkludert:? Gravide kvinner bør sørge for at kjøtt er ferdig kokt før du spiser. Det er best å unngå matvarer som må varmes i mikrobølgeovn mens gravid.


Hvor mange kommer i tidlig overgangsalder? Menopause (siste menstruasjon) før år forekommer hos. Hva er årsakene til tidlig overgangsalder?


Ved tidlig overgangsalder er eggene i eggstokkene brukt opp eller ødelagt. Jepp, det kan være det. Men kanskje litt tidlig hvis det er dager til IKM?


Mensmurringer skal også være tidlig graviditetstegn. Jeg lurte på det selv siden jeg fikk kraftige menssmerter dager etter el, men sannsynligvis var det da litt tidlig for meg også. Hvis man har nattesvette over ti mer enn to til tre uker, gjerne også ledsaget av vekttap og redusert allmenntilstan er det på tide å oppsøke lege, sier han til KK, og minner om at det vil være normalt å svette på natten i en begrenset periode, for eksempel hvis du har influensa eller en annen type ufarlig virusinfeksjon. Lavt østrogen skyldes ofte en underliggende tilstand som lavt stoffskifte, nedsatt inntak av fett og kalorier, intens trening, genetikk eller for tidlig svikt i eggstokkene.


Behandling av lavt østrogen, vil derfor ofte være å behandle den underliggende tilstanden. Om lag prosent som er kommet i for tidlig overgangsalder, kan bli gravide på hormonsubstitusjon. Men som oftest medfører tidlig overgangsalder sterilitet, sier Ullern. Hun foreskriver hormonsubstitusjon på blå resept inntil kvinnen når vanlig overgangsalder, som er rundt år.


Graviditet nattesvette kan være så intens at en kvinne våkner opp midt på natten ekstremt varme eller dynket i svette. Prøver du å bli gravid , og lurer på om noe er på gang? Nå ser det ut til at jeg må over på noen sterkere østrogentabletter, fordi plagene har kommet tilbake igjen, og da spesielt nattesvette , dårlig søvnkvalitet, og uregelmessige blødninger.


Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg