onsdag 17. september 2014

Morgendis og minty breeze

En grålig litt skitten minttone. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Jeg ser at du tenker på mange av de fargene vi brukte, og de er helt nydelige, så uansett hva du gikk for så regner jeg med at det blir fint!


Vi har deco-blue som kontrastvegg i stua og morgendis på resten av veggene, og i gangen har vi skumring på veggene og minty - breeze på skapdørene! Det er så fine farger sammen!

Den er lekker, behagelig og frisk på en og samme gang. Høstens farger fra LADY - Minty Breeze : pin. Tilstøtende rom er en gang hvor døren er fjernet, og hvor døråpningen er på 110cm. Gangen er malt i Blek Sand. Vi har brukt Minty Breeze på kjøkkenet som også er åpen mot gangen.


Det går en frisk grønn bris over landet for tiden. Denne fargen har blitt veldig populær etter den ble lansert, og det er ikke uten grunn! Dette er en vakker, nedtonet og grålig mintfarge.

Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc. De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene. I gangen har jeg vel egentlig bestemt meg for å male minty breeze , men. Går denne fargen til eggehvit ? Vi har gått for minty breeze i yttergangen, morgendis i stuen og.


Likte minty breeze veldig godt, tror jeg prøver meg på den i silkematt :-). Nå sier dere at minty breeze får bomull til å se gult ut. Skap: LADY Supreme Finish 71Minty Breeze.


Klassisk Hvit, 83Hvit Komfort, 16Letthet, 10Egghvit og 14Bomull. Minty breeze eller soft mint synes jeg hadde passet bra på et gjesterom. Morgendis er desverre dårlig match med bomull.


Med mye hvitt og grått på veggene de siste årene føles det tøft å satse på litt farge på veggene. Samtidig er mint-fargen både diskré og delikat. Og dessuten er den full av muligheter!


Slik så det ut FØR vi malte.

For å få en helt rett, vatret linje festet jeg et laservater i trappen, og maskerte etter linjen, såre enkelt når man har utstyret i orden! Fargen er fantastisk både matt og blank. Hei igjen :-) Mange av fargene du her nevner er gråtoner, men noen er blågrå noen litt varmere og noen nøytrale.


Jotun LADY svarer:. En mil frisk mintaktige farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg