tirsdag 16. september 2014

Helsport fonnfjell sovepose

Kjøp sovepose hos Outnorth. Prisløfte, rask levering og kostnadsfritt bytte. Den tar liten plass i sekken og perfekt for turer på våren, sommeren og høsten. Her finner du telt, soveposer og ryggsekker for alle turene. Fonnfjell Jr er perfekt til bruk på våren, sommeren og høsten.


Helsport fonnfjell sovepose

Lett og kompakt sovepose , ideell for aktive turer vår, sommer og høst. Den er designet for et aktivt friluftsliv, og er et trygt og godt valg for vår, sommer og høst. Posen gir deg mye varme for den lave vekta, og er derfor et godt valg for alle som skal gå langt og vil holde sekken lett. Kun det innerste fiberlaget er sydd til innerforet og det gir god isolasjon og lavere varmetap.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spesielle tilbu informasjon, inspirasjon, invitasjoner og mye mer. Teltet har tre alternative innganger og baldakin for god utsikt! I denne testen fra Villmarksliv er det totalt soveposer - dunposer og fiberposer. Vår testvinner i dunkategorien er Sea to Summit Talus TSLong, mens Helsport Trollheimen er den beste fibersoveposen i testen.


Dunposer er lette, komprimerer godt og gir svært mye varme i forhold til vekt og volum. Stort utvalg, enkel bestilling og rask leveranse, kjøp din nye sovepose i dag! Skal du på telttur i sommer, er det viktig med et bra telt eller en lavvo. Se våre anbefalinger på enmannstelt, tomannstelt og familietelt til camping.


Bare én inngang, og det er kun plass til én person ved inngangen om gangen. Helsport , The North Face og Haglöfs er et utvalg av gode og solide soveposer. Skal du ut på tur i kulden trenger du en varm og solid sovepose som tåler mange minusgrader.


En varm sommerdag er ikke fyllmateriale og varme like viktig og du kan velge en lettere sovepose. Finn laveste nettpris her. Helsport Rago Superlight Lady er ikke bare en superlett sovepose , det er også en superlett sovepose designet for kvinnekroppen. Funksjoner Toveis glidelås Vannavvisende og duntett ytterstoff Duntett, mykt og pustende innerstoff Effektiv passform rundt kroppen som bidrar til å holde på varmen Dunfylte kamre langs glidelåsen for å forhindre varmetap Hurtig hettelukking Varmekrage Innvendig.


Til herre, dame og barn. En graders tørn, og snart er morgenkaffen klar, trenger ikke å gå ut av soveposen engang. Og med en stoltrekk på liggeunderlaget så kan du sitte i teltet med kjempegod utsikt. Alta Summer V Helsport green, sovepose.


Helsport fonnfjell sovepose

Sarek Winter V, sovepose fiber. Gjennom år har Helsport opparbeidet bred kunnskap om hva som skal til for å lage noe av de beste telt og soveposer i verden. Soveposer og Liggeunderlag Alle soveposer Dun soveposer Syntetiske soveposer Liggeunderlag Biviposer.


Sammenlign tilbud fra Helsport. Dette er superlett komfort med utsikt! Polyesteren er konstruert for å holde teltet stramt selv under vekslende vær - og temperaturforhold. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Siden den gang har det skjedd store innovasjoner både på detaljer, stoffer og andre materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg