mandag 3. desember 2018

Hvem er jeg gåter

Se på ansiktet mitt, jeg er noen. Hvorfor regner det aldri to dager i strekk? Jeg er ikke en lampe, men gir fra meg lys. Hvem er det som alltid får det siste ord?


Når de kommer tilbake er det kun fire i båten.

Det er fire generasjoner av samme familie i båten, en liten gutt, hans far, farfar og oldefar. Nedenfor finner du et stort utvalg gåter. Vi har samlet de beste og morsomste hva er jeg gåtene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere. Del gåtene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned.


Fem gåter det nesten er flaut å ikke kunne løse Tar du det på strak arm. Gåter har spilt en rolle i mytologien, for eksempel måtte Ødipus besvare en gåte da han møtte en sfinks, og Odin lurte mange fiender ved å stille dem lure gåter. Man finner gåter i litteraturen, for eksempel som en svært viktig del i av J. Selv om gåten er ment som en morsom hjernetrim for barn, har det vist seg at voksne får langt større problemer med å løse den.

Gåter som tester hjernen fører ofte til at folk forsøker såkalt lateralt resonnement. Gjennom historien har derfor flere gåter , som ser ut til å være tradisjonelle problemer, blitt utformet. Hvilken hage trenger ikke å vannes?


Hvis du gjetter galt, har du gjettet riktig. Finn laveste nettpris her. Jeg prøver å være der for andre. Hva kan høre uten ører, snakke uten munn og svare på alle språk?


Hvis noen trenger å snakke og jeg har det travelt, avbryter jeg det jeg holder på me og lytter til dem. Jeg tror vi mennesker ofte forvirrer hvem er du med fortell om deg selv. Vi er så vant til at andre mennesker vil lære mer om oss, så vi forklarer dem hva vi gjør på fritiden, hva vi jobber som, hva som interesserer oss, drømmer, mål osv.


Mange søker identitet gjennom prestasjon og ytre suksess fordi det kjennes nødvendig. Stadig flere søker tilflukt i myter om at kjønn og nasjonalitet utgjør essensen av hva de er. Frie, skapende og utforskende identiteter er et gode for samfunnet.


Her er morsomme gåter. Noen av nøttene er teite men flesteparten er artige gåter. SPØRSMÅL Hvordan kan jeg snakke med foreldrene mine?

Ikke verst, selv greier jeg det ikke uten blyant. En humoristisk gåte. Hvem i deres rette sinn har et sete som dette til finalen og ikke bruke det? Naboen sier: Vel, faktisk tilhører setet meg.


Jeg skulle komme sammen med kona, men hun gikk dessverre bort. Dette er den første cupfinalen vi ikke har vært sammen på siden vi giftet oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg