tirsdag 11. desember 2018

Egg diett erfaringer

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Her har vi funnet en egg diett som kanskje kan hjelp deg på veien. Du kommer til å elske denne, fordi resultatene er utrolige! Det er veldig lite hodebry rundt denne dietten, det som gjelder er planlegging samt og være streng med deg selv i disse dagene.


Men det finnes noen grupper som skal være forsiktige med å spise for mye egg.

Dette er for eksempel personer som av genetiske årsaker har høyt kolesterol, de som har kronisk utmattelessyndrom, folk med spiseforstyrrelser og gravide, understreker kostholdsrådgiveren som påpeker at det er viktig å huske på at eggdietten er en ekstrem diett. Men tilhengere av egg diett hevder at det kan hjelpe deg å miste vekt og, og for å senke kolesterolnivået i blodet. Hvordan fungerer egg kosthold Egg Diet refererer til lav-karbo diett , hvis drift er den alvorlige begrensninger på bruk av produkter fra en hvilken som helst bestemt mat gruppe, og dette tilfellet - karbohydrater. Mine erfaringer med 5:2-dietten.


Mange kostholdsråd og produkter jeg skriver om har jeg brukt selv eller har ambisjoner om å bruke selv. Nå har jeg brukt 5:2-dietten blant annet som et hjelpemiddel til å få i meg flere sunne remedier på en diett som vel nærmest har blitt en slags detox. Det å kutte ut eggeplomme er tull, og det å drikke rå eggehvite (hvis jeg forstår det riktig) er også bare vås.


Jeg ville heller sagt at et vanlig kokt egg og en smoothie på morran, kanskje en liten dash proteinpulver i smoothien er perfekt, og dette anser jeg som reelt å fortsette med i lengre tid. Og meste parten av folk pleier kanskje ikkje spisa noko på ein da, men neste dag kanskje spise ein pomfti og burger og brus da vil kroppen få ein uabalse for vektnedgang.

Har prøvd ein liknende diett men da var det mye meir protein for og ikke miste muskelceller så fort. Erfaringer fra 5:2-dietten Å begynne med 5:2-metoden etterpå var ikke noe problem. Helen følte seg helt fin og fikk ikke hodepine slik som mange andre kan fortelle om. Derimot gikk jeg og la meg tidlig på fastedagene, allerede rundt klokken 21–om kvelden, fordi jeg følte meg både trett og sulten.


Da var det like bra å avslutte. Og kanskje er det en lavkarbo- diett som skal til for å bli kvitt de overflødige kiloene - og kanskje kan en omlegging av kostholdet gjøre at du kan fortsette med en sunn livsstil og bevare vekttapet lenge etter at dietten er over. Jeg vet ikke hvor mange av dere som har hørt om sykehusdietten?


Det er i alle fall en diett hvor du skal gå ned 5- kg på en uke. Det sies at jo mer du spiser av suppen, jo mer går du ned i vekt. Kanskje ikke så rart når tilhengerne hevder den kan hjelpe deg ned i vekt, gi deg bedre helse og et lengre liv!


EKSTREM DIETT : Dietter som innebærer at man kutter ut store og viktige matvaregrupper kan i verste fall føre til ernæringsmangler. FOTO: NTB Scanpix Vis mer Kan risikere ernæringsmangler. I korte trekk går keto-dietten ut på å spise fett for å brenne fett, og det er en nokså ekstrem diett å følge. I en annen undersøkelse ble overvektige menn og kvinner satt på en diett og enten gitt en brødfrokost med to egg (3kcal) eller en baguett og yoghurt med tilsvarende mengde kcal til frokost. Etter uker var forskjellene veldig store.


Når man går på diett får man verken nok informasjon og inspirasjon. Her har du min samling samling linker til oppskrifter på 5:2-dietten. Proteinsparende Modifisert Faste (PSMF) er den beste ekstrem-dietten for hurtig vektnedgang på kort tid.


Helt ulik de andre “sultekurene” vil du tilføre kroppen de viktigste næringsemnene for å bevare muskelmasse og energi, og uten endeløse timer på tredemølle!

Selv er jeg et leksikon på dette området. Så egentlig vil jeg frem til at en så ekstrem diett synes jeg var veldig uansvarlig å legge ut i sin helhet på tross av at dere advarer sterkt mot den. Jo sterkere advarsel, i denne sammenheng, jo bedre diett når man er syk. Tenkte å dele min erfaring med denne dietten.


FODMAPs kan være en utfordring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg