tirsdag 4. desember 2018

Sunn middag med kyllingkjøttdeig

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Skal du lage en sunn middag i dag? Oppskriften finner du på matprat.

Kyllingkjøttdeig kan brukes på nesten akkurat samme måte som den tradisjonelle kjøttdeigen. Retter som pasta med kjøttsaus, lasagne og taco er er ingen utfordring for kyllingkjøttdeigen. Bland kyllingkjøttdeig med knuste fetaost-terninger og krydder, form små boller og stek i en smurt panne på middels varme til gjennomstekt - ca min.


Skyll og kok quinoa i min, jeg rørte inn en frossen spinatpute mot slutten. Du får et helt greit glass med pesto for under kroner, og kjøper du en stor pose med fullkornspasta trenger ikke det koste skjorta heller. Og kyllingkjøttdeig er billig!


Kok opp pastaen og stek kyllingkjøttdeigen. Krydre gjerne med salt og pepper og kanskje en liten klype chilipulver. Trekk av vannet fra pastaen og hell i.

I rekken av Edel lager sunn , god og smakfull middag , med mager Kesam ღ. Brukes som erstatning for smør, rømme, fløte og andre. En sunn , rask og enkel middag med få ingredienser, men samtidig masse smak. Dette blei porsjonsmiddag til meg en dag, men det er berre å. Pestopasta med kyllingkjøttdeig.


Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 2°C til osten har smeltet. Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene. Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.


PIZZASNURRER MED KJØTTDEIG: Super middag med salat til - og restene er perfekt til lunch dagen etterpå. Og vil du gjøre hverdagen enda enklere for deg selv, kan du bruke rester av spaghetti. I dag skal dere få oppskrift på en enkel og kjapp gryte med kyllingkjøttdeig.


Det er godt mulig at den smaker bedre enn den ser ut. For nokon er dette kanskje ukjent, og kort forklart er hummus ein puré med kikerter som hovedingrediens. I hverdagen er jeg opptatt av at tre ting. Middagen skal gå fort å lage, hele familien skal like den, og den skal være sunn. Laks med råstekte grønnsaker og pesto, tilfredsstiller alle disse kravene.


Hele familien elsker den, og den er både rask å lage og sunn å spise, forteller Marit. Trenger du inspirasjon? Travle hverdager er det mange av.

Lyst på noe digg til middag? Her gir vi deg våre tips. Prøv en av disse asiatiske rettene. Hva vil du lage idag? SUNN MIDDAG : Røttingsnes Westlies sashimi med mango og koriander.


LES OGSÅ: middager som øker forbrenningen. Sashimi med mango og koriander. Superlettvint middag ! Marit Røttingsnes Westlie, som har bloggen Fru Timian, pleier å lage sashimi med mango og koriander når hun har lyst på noe lett til middag. Vi har det vel alle travelt noen dager, så denne middagen er helt perfekt. Den smaker kjempe godt, er sunn og tar ca minutter å lage, om ikke enda kortere.


Den tidsriktige kjøttdeigen kan brukes slik du er vant til å bruke vanlig kjøttdeig. Og når vi spiser så mye kjøttdeig som vi gjør her i landet, da er det greit å spare kaloriene der de spares kan. Torsk kan du kjøpe veldig billig i frosne blokker, så dette trenger ikke koste mye, og med litt kål og gulrot blir det hele en sunn affære.


Dette er kanskje det diggeste du kan lage med torsk. Dette innlegget ble skrevet i Middager og merket godt, greske, inspirasjon,. Denne retten kan du servere som snacks eller som middag med en god salat og guacamole ved siden av.


Kinakålruletter med kyllingkjøttdeig. Cannelloni med kyllingkjøttdeig. Kyllingkarbonade med.


Et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. Kjøttboller med kylling. Kjevle ut deigen til den er ca. Legg over en liten rund frokosttallerken, skjær rundt kanten med kniv.


Fordel store ss av fyllet på den ene halvdelen. Pensle rundt kanten med pisket egg. Brett deigen over fyllet, klem kantene godt sammen med en gaffel.


Spinatsuppe med kylling Spinatsuppa krever få og basale ingredienser, så den passer perfekt til travle dager. Legg de på en smurt plate og pensle med egg. Server eventuelt suppa med en skive rugbrø så har du et sunt og varmt måltid klart på minutter.


Imponér venner og familie med fylt kyllingfilet med lune grønnsaker og rømmedressing med urter. Du kan også prøve en kinesiskinspirert wok, med kylling, knasende gode grønnsaker og eggnudler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg