fredag 7. desember 2018

For stor smokk

Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Vi tar godt vare på de små.


Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk!

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Det er vist at en smokk kan gjøre det lettere for barnet å sove, men at det lettere våkner når smokken detter ut. Ved bruk av smokk blir ofte huden under plastdelen fuktig, noe som kan føre til smokkeutslett. Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av smokker med ulike bruksområder.


Vi har vanlige smokker, flaskesmokker og smokk til kopp, fra gode og pålitelige varemerker som MAM, Chicco, Elodie Details, Philips Avent og mange fler!

Stor smokk i rosa eller blå som piper når du klemmer på den. Vis prisar eks MVA Vis prisar ink MVA. Kan noen forklare meg dette med smokk og store barn? Feks i helga så jeg to store barn i slalombakken med smokk i munnen.


Rundt tre år, kanskje eldre. Hvis de er så store at de kjører slalom hva gjør smokken i munnen deres? Hvilket behov dekker den? Jeg har tre barn, ingen har brukt smokk , så jeg.


Jeg opplevde at smokk gjorde det lettere for far å bidra til å roe babyen når den ikke hadde behov for pupp. Hei, vi har en jente som nettopp har fylt år og bruker fortsatt smokk når hun skal sovne. Samt avogtil på ettermiddag eller morgen. Men vi prøver å ta den vekk før hun våkner også får hun den ikkje før legging med avogtil finner hun en eller har gjemt unna.


Den kan være god å ha, smokken, både for barn og foreldre. Men den bør ikke være i munnen alltid. Og heller ikke når barna blir store. En smokk kan gjøre det lettere for barnet å sovne.

Det kan også roe barnet om det er sint. Selv om barnet sovner lettere med en smokk i munnen, har det også lettere for å våkne igjen i det smokken faller ut av munnen. Derfor bør barn helst ikke sovne med smokk i munnen. Hva tenker dere om å gi smokk ? Min er dager, helsesøster har anbefalt det ettersom han har stor suge behov.


Evt når har dere tenkt å gi ham. Tilbehør til kostymer eller bare å piffe opp et ordinært antrekk gjør susen når man skal kle seg ut. Stor Baby smokk , ass farger blå eller rosa. Kaptein Sabeltann vokter over tusenvis av smokker i en stor skattekiste i Kaptein Sabeltanns Verden i Dyreparken.


Nå venter han på din smokk , tutt eller sutt! Smokkene er levert inn av barn fra hele Norge. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Alt innen barneutstyr.


Kjente merker som Emmaljunga, Besafe, Maxi Cosi, Voksi og mye mer. Kvalitet til rett pris. Trygg handel både i butikk og nettbutikk. Mange velger å slutte med smokk i julen for da kan nissen ta med smokken til nisseungene sine. De voksne må være enige og motiverte.


Den ene forelderen kan ikke være bestemt, mens den andre gir etter dersom savnet blir for stort. Ha en erstatning til smokken FØR man slutter. Da sønnen min skulle slutte med smokk , snakket vi om det litt på forhånd.


Vi pratet om at han var blitt stor gutt og nå måtte de små få smokkene hans. Vi gikk til en bro og kastet smokkene i elven så fiksemammaen kunne gi dem til babyfiskene sine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg