tirsdag 11. desember 2018

Drikkelek stafett

Ellers anbefaler jeg å laste ned en drikkelek app. Jeg har en fra android som heter Drinking Game List Free. Der finnes det flere hundre gode og dårlige drikkeleker. Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.


Leken trenger strengt tatt ikke gjøres som en stafett. Hvis det er få gjester, er det ingenting i veien for å ha en trebeint løpekonkurranse. Gå til starten av artikkelen: Selskapsleker. Paintball-lek med myke baller.


Her er en helt ny drikkelek ! Aktiviteten er veldig enkel og underholdene: Konkurransen er mellom to deltagere. Det er om å gjøre å sykle raskest. Når du trør på pedalene kommer glasset nærmere munnen. Den som først klarer å drikke opp innholdet i glasset har vunnet.


Vi kan også stille med scene, ly lys og dyktige. Så mye kjærlighet, så mange kyss og så mange øyeblikk som bare er sååååå romantiske! Vi snakker selvsagt om Disney Channel-serien Violetta! Drevet av formiddagsgymnastikk å kikke på diverse -videoer med knall og feil og fall kom jeg på en gammel drikkelek vi hadde en gang. Det var forresten ingen drikkelek , det var en stafett.


Det gjaldt om å løpe bort til et bort, styrte et stort glass med øl, og så løpe tilbake med glasset og veksle. Ha felles drikkeleker og stafett og lignende der alkoholen er et element i det. Ha nok alkohol og ikke vær redd for å gjøre litt sånne småtullete ting. Men det skreiv jeg før.


Man skal jo ha det gøy. Jeg var på 60-årslag i oslo med Avis bilutleie nylig. Vi var da ute på en plass som het Kavringen? Post it lapp leken! Her hadde vi ulike aktiviteter.


Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag. Det konkurreres mellom to lag med like mange deltakere. Hver deltaker fyller opp en kopp med passelig mengde drikke og setter den framfor seg. Lykke til med å ikke være naken eller død av alkoholforgiftning innen en halvtime.


For å dobbeltsjekke at det er. Alle deltakerne stiller opp på en rekke med hver sin ball. This is Lek med soft ball og små mål by Norges Håndballforbund on Vimeo, the home for high quality. This is Stafett trille ball by Norges Håndballforbund on Vimeo, the home for high quality videos and.


Lek hvor en øver på grunnleggende ferdigheter med ball. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Krea er kjennetegnet med godt dansk treleketøy, hvor kvaliteten er så god at det er egnet til mange års lek, både i barnehager og på barnerommet.


Et eldre filmkamera. Film, også kalt spillefilm eller levende bilder, er en rekke av fotografiske enkeltbilder, som når de vises i en rask rekkefølge, skaper en illusjonen av bevegelse som kalles phi-fenomenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg